Rolka Waveboard

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ima kdo kaj izkušenj s to rolko? Marca sem namreč kupil omenjeno desko v Intersparu za sinov rojstni dan. V kratkem času sem jo zaradi različnih napak že 2x nesel zamenjat, pred dnevi pa sem opazil, da se oba koleščka majeta. Danes pa je eden kar odpadel... Prodajalec mi je zagotovil, da kakšnih večjih reklamacij z rolko nimajo, pa tudi sosedovi froci težav nimajo. Zdaj pa ne vem, imam res tako smolo al kaj!? Na srečo so v Intersparu zelo prijazni in ne komplicirajo pri menjavi, tako da bo mulc imel že četro novo rolko....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Matr je dober odziv! Kaj noben ne fura te rolke!?
shocked-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.304
2.107
113
Emona / Carnium
Jst furam klasičen skate in delov ne kupujem v Šparu. Tko, da res nebi vedu. Predvidevam, da se da kupit bolj kvalitetno robo kje drugje, če ne pa mu kupi pravo rolko s pravimi aksli pa to
evil.gif

Sk8 or die
evil.gif

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Pa si ti pomislil, da z rolko ni nič narobe, ampak tvoj mulc ni primeren za njo? Težko verjetno da si 3x imel smolo.

Naj mu sosedov mulc posodi za par dni pa boš videl če bo vzdržala...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik digg pravi:
Pa si ti pomislil, da z rolko ni nič narobe, ampak tvoj mulc ni primeren za njo? Težko verjetno da si 3x imel smolo.

Naj mu sosedov mulc posodi za par dni pa boš videl če bo vzdržala...
Mulci so približno isto stari, iste kilaže, iste vragolije počnejo skupaj vsak dan na rolkah, tako da...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne vem..jaz sem, v tistih lepih letih..z biciklom pri polni brzini poču direkt v vazo. fotra sem nekak prepričal, da so se vilce zvile nazaj za 10 cm kar med vožnjo..no, serviserja pa nisem mogel..