Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Z moje strani ni bilo pomembno, neki časa sem bila zavarovana po enem, neki časa po drugem staršu. Niti ni pomembno ali je starš zaposlen ali ni, otrok ima iste pravice do zdravstva
glede naslova in zavarovanja..isti ti je ku...., naredita kot se vam v danem trenutku zdi najbojše. Midva sva tudi križem kražem, pa sploh nismo gledali nič na to (Smo pa obe prijavili najprej nanaslovi, kjer sem jaz rpijavljen, vendar tam ne prebivamo).
Meni se je zdelo bolj praktično otroka zavarovati po tistem, ki ima bolj "sigurno" službo, oz. je manj verjetno da bo menjal, ker je manj birokracije, čeprav jo običajno uredijo v službi.
tisto da bo njemu pasalo bo pri 15-ih letih in dalje
)))
bo bo pil, le kak dan traja...za prvi dan ima itak zalogo (in je tiho), drugi dan je že lačen (mleka pa še ni) torej je kriza (z živci beri: jokom in (ne)spanjem)..konec drugega dneva pa pride odrešitev - tako za mamico kot za dete.
Vseeno je pri kom je prijavljen, te nihče ne bo spraševal. Naj bosta prijavljena ločeno, da dobiš od države kaj ti pripada.
Mi sicer nismo, pa se meni tudi ni dalo ukvarjat s socialo.
Drugač pa - čestitke, najlepši trenutki so pred vama.
Glede različnih naslovov bivanja pa ni fore, da bi od države kaj več dobila. Sva poročena, pa tudi sicer nebi tega izkoriščala..
važno da bo mali zdrav pa priden. No sej zaenkrat je kar (da potrkam), ga mamica ponoči rabi samo 1x podojit
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.