Da ne bomo motoristi sloveli samo kot divjaki, nekaj vtisov iz potepanj po bližnji okolici(Grossglockner 2006 , Dolomiti 2006 & 2007)
Fuschertorl,pod Grossglocknerjem
cesta na Passo Pennes(Penserjoch)
Na vrhu Passa Pennes
Pogled iz Passa Giau
Ostanki snega v maju 07 na Passo Giau
Cesta na Passo Pennes(odlična hitra cesta z hitrimo ovinki in dobrim asfaltom)
Valparola
Passo Pordoi(moj najljubši prelaz,v letu 2006 sem ga prepeljal ene 5 krat, leta 2007 pa samo dvakrat)
Ravnina iz Vaparole v smeri Passo Falzarego
Stelvio in njegovi znamenite srpentine
Passo Gavia,lep prelaz,vendar zelo ozka cesta;srečanje dveh avto je možno samo na izogibališčih.
Slik je malo morje,tu jih je le nekaj za pokušino iz let 2006 & 2007...Dolomiti 2008 so že v planu.
V navadi je vedno,da imamo nekje v dolini postojanko v kakšnem apartmaju in od tam delamo krožne ture. Prednost teh postojank je v tem,da se lahko voziš brez prtljage in da zvečer ne rabiš iskati sobe,kar je v primeru večjega števila ljuudi že majhen problem. Place si rezerviramo že prej, cene se pa tam do 30 EUR. Pod Grossglocknerjem recimo smo dali 19 EUR na osebo(spanje+zajtrk), v Dolomitih pa 25 EUR.
Fuschertorl,pod Grossglocknerjem
cesta na Passo Pennes(Penserjoch)
Na vrhu Passa Pennes
Pogled iz Passa Giau
Ostanki snega v maju 07 na Passo Giau
Cesta na Passo Pennes(odlična hitra cesta z hitrimo ovinki in dobrim asfaltom)
Valparola
Passo Pordoi(moj najljubši prelaz,v letu 2006 sem ga prepeljal ene 5 krat, leta 2007 pa samo dvakrat)
Ravnina iz Vaparole v smeri Passo Falzarego
Stelvio in njegovi znamenite srpentine
Passo Gavia,lep prelaz,vendar zelo ozka cesta;srečanje dveh avto je možno samo na izogibališčih.
Slik je malo morje,tu jih je le nekaj za pokušino iz let 2006 & 2007...Dolomiti 2008 so že v planu.
V navadi je vedno,da imamo nekje v dolini postojanko v kakšnem apartmaju in od tam delamo krožne ture. Prednost teh postojank je v tem,da se lahko voziš brez prtljage in da zvečer ne rabiš iskati sobe,kar je v primeru večjega števila ljuudi že majhen problem. Place si rezerviramo že prej, cene se pa tam do 30 EUR. Pod Grossglocknerjem recimo smo dali 19 EUR na osebo(spanje+zajtrk), v Dolomitih pa 25 EUR.
Nazadnje urejeno: