Risanje pohištva

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Iščem program s katerim lahko narišem načrt recimo omare.
Ni potrebnp, da je full 3D fancy z miljon teksturami. Bolj mi je pomembno, da mi zna ven vržt kosovnico (komade po dimenzijah). Da imam potem čim manj računanja na roke kolk materiala potrebujem.

Po glavi se mi mota en program mega tišler, sam nč o njem ne najdem.

Google sketch mi ni uporaben.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Pri inventorju vem da zrišem kos pohištva vse njegove dele potem mi pa izberem funkcijo kjer mi vrže kosovnico. Samo je pa res da rabiš malo znanja in spretnosti ker drugče je to dokaj zamudn. Vsak abs trak,nalimek, furnir itd moraš posebaj risat ter jih potem skupaj povezat...
Pri omenjenemu proglamu je najbolje da si zrišeš pohištvo ki ga največkrat izdeluješ(omarce, postelje itd) ter jih nato prikličeš v 3d verzijo(da stranka vidi izgled oz izbira po želji) nato si pa samo kosovnico vržeš ven.

Je en program "mega tishler"(ki si ga prej omenil) smo ga nismo mogli (znali) creckat (pred leti) ker ima "cerfitikat" al neko aktivicijsko kodo preko diskete(vsaj imel je) disketa je bila pa zaščitena(neke prazne pike-sem ze pozabil akaj). Bom pa danes vprašal znanca ki ima omenjen program kako je original ime.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Megatishler so mi nekaj dni nazaj predstavili v kombinaciji z Mega cad-om.... Zadeva je videti odlično, tudi prenos na CNC je v parih klikih. Cena pa se mi zdi solidna! sploh če gledam, da je bil cnc 160k in trenutno praktično stoji.....

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
No sem ga dobil(samo so ti ze drugi povedali) mi je rekel da uporablja MegaTischler ima pa v kombinaciji s CNC-jem. Sicer še starejšo verzijo(brez neposredne povezave cnc-ja in računalnika)

Nazadnje urejeno: