ripanje internet radia

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
MP3 Stream Recorder je super, samo ima zraven en ad-ware (sicer ti pri instalaciji pove, da ga bo namestil).

Drugače pa sproti shranjuje MP3 stream, torej ne pretvarja v drug format in tak ni nobenih izgub kvalitete.

Jaz sem ga dolgo časa kljub temu ad-waru uporabljal, ampak odkar imam Nortona ga ne morem prepričat v to, da bi fajle pustil pri miru, če jih zbrišeš pa program noče več delat.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik redorange pravi:
Jst še vedno uporabljam Screamer radio.

Tudi jaz....problem se mi pojavi ko je ena "pesem" dolga 2-3 ure...kako to razrezat na več delov?

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
To pesem katero praviš da je dolga 2-3 ure enostavno odpreš z recimo Nero Wave editor-jem ko jo imaš not poslušal pesem in kjer se ti poželi kje boš rezal jo označiš gor na vrhu v ordodni vrstici imaš ikono 'škarjice' in klikneš odrežeš ter potem greš pod 'shrani kot' in še kam jo daneš pa imaš narejeno. Tako lahko če imaš več pesmi skupaj spet odprt z Wave editorjem tisto pesem k jih je več skupaj pa označiš pol drugi del in tako naprej.
Lp

Nazadnje urejeno:

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Jaz imam Winamp + Streamripper.

Pri rezanju je pa tako... zadeva sicer podpira avtomatsko rezanje, vendar je vezano na to, kdaj dobi ID o komadu s strani postaje. Velikokrat se ID komada in dejansko predvajanje komada ne ujemata dobro, tako da odreze prezgodaj ali prepozno - v teh primerih je en velik fajl, ki ga potem rocno v kaksnem CoolEdit2000 ali podobnem programu razrezes, se najbolj optimalna resitev.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Citat:
Uporabnik redorange pravi:
Jst še vedno uporabljam Screamer radio.

Tudi jaz....problem se mi pojavi ko je ena "pesem" dolga 2-3 ure...kako to razrezat na več delov?

mp3DirectCut - ne odkodira in nazaja kodira -> ne poslabša kvaliteto posnetka