Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mene pa zanima če moramo nove račune, z novim IBANom prijaviti ponovno FURSu? Revolut je okrog 01.04 pošiljal okrog mail, da dobimo nove račune (IBAN).
Mene pa zanima če moramo nove račune, z novim IBANom prijaviti ponovno FURSu? Revolut je okrog 01.04 pošiljal okrog mail, da dobimo nove račune (IBAN).
V e-mailu prejetem 01.04.2019 sem dobil obvestilo, da mi star račun neha veljati 22.05.2019. Zdaj me pa zanima pri prijavi računa (novega) a dam potem datum 01.04.2019? Vem, da sem zamudil rok, upam da ne dobim kazni.
Tudi v prejšnih e-mail poslanih od Revoluta piše, da nam stari račun velja do 22.05.2019. Ali je potem treba naredit prijavo novega računa od 22.05.2019 ali od 01.04.2019, ko smo prejeli podatke računa (IBAN, SORT CODE)?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.