Ni bil moj namen.
Glej, naj ti moje pisanje ne vzame volje ali poguma. Zelim samo povedati, da sole retorike obljubljajo marsikaj, se posebej na spletnih stranjeh, ki so tako licno urejene. Naj te to ne zavede, vsekakor bos dobila nekaj osnove, ki sem jih ze prej omenil. Bos pa vsekakor morala to prenesti v prakso, ker v teoriji to vse tako lepo zgleda, ko se pa pojavis pred nekaj deset ljudi? Takrat pa ljudje zmrznejo, vem iz prve roke, ker je taksna narava mojega dela, nekateri imajo probleme ze pred tri clansko komisijo recimo, v CVju pa navedejo solo retorike. Se samo lepo nasmejem, na zalost.
Ne vem kaksne so tvoje moznosti, za zacetek lahko nastopas pred svojimi domacimi, potem zberes nekaj prijateljev, povabis tudi kaksnega, ki je malo bolj kriticen, najraje pa kaksnega cinicnega, ki ti bo direkto tolkel po morali, s taksnim obcinstvom bos najbolje napredovala. Pred nastopom povej "svoji publiki" kaj bos poskusala povdariti, to bo vec ali manj pristni feedback.
Zdaj ne pomeni, da so sola retorike zguba casa, niso, vendar bos morala veliko storiti tudi sama.