Res, da je gužva ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
... saj je bila zabasana zahodna in južna obvoznica. Seveda nekaj junakov prehiteva po odstavnem pasu, pač standardne benđole, passati in audiji, ampak, da so sedaj začeli po odstavnem prehitevat še šleparji, to si pa ne bi mislil. Upam, da je bilo vozniku cisterne s cementom KK-FELIX 5 strašno lepo, ko je z 60-70 km/h vozil mimo stoječe kolone na južni obvoznici. No, potem se je sicer nekako zrinil noter na vozni pas, a tudi prehitevalni pas mu je šel lepo v slast.

Toliko o današnji gužvi. Upam, da naslednjič ne bo po odstavnem šel še kak oklepnik.
bonk.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Verjetno od Felixtransa, pokliči na firmo drugič pa vprašaj zakaj delajo pizdarije njihovi šoferji po cest
grims-1.gif

Me je pa v Italiji že prehiteval romunski avtobus po odstavnem pasu ko smo stali v koloni - potem so me pa še vsi potniki gledali kot da sm jst kaj narobe naredu
stupid-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pač je prehitevu, hitr napisat na forum
crazy1.gif

Kaj pa bos,cakal v 5km koloni? Zakaj,če je pa odstavni prost
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja, sej teb je itak vseeno za normalno vožnjo na cesti.
bonk.gif
Saj ne rečem, da po odstavnem prehiteva avto, ki ima 1,2 tone mogoče še 300 kil več. 40-tonski šlepar po odstavnem pa še preko zaviralnih pasov in naprej na odstavnega pa res ni normalno.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ja, sej teb je itak vseeno za normalno vožnjo na cesti.
bonk.gif
Saj ne rečem, da po odstavnem prehiteva avto, ki ima 1,2 tone mogoče še 300 kil več. 40-tonski šlepar po odstavnem pa še preko zaviralnih pasov in naprej na odstavnega pa res ni normalno.
Zakaj ne? Njemu ne bi bilo nič.
Vprašanje: zakaj noben k.... ne pokliče 113. Namreč številka je brezplačna. Ne pa, da tukaj po forumu stokate.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Veliko je odvisno od hitrosti prehitevanja.

Dokler se mimo mene vozijo po odstavnem pasu z "normalno" hitrostjo,me sploh ne moti. Pa naj bo kamion,avto ali pa letalo.

Ce bo pa mimo priletel šlepar z 80km/h, si bom mislil "[censored]" in poslusal se naprej radio.
Odvisno je tudi kakšne volje bi bil,ce bi bil čudne,bi se znal zapodit za njim,poklicat 113 in jim reg. sporocit.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Tukaj ni vprašanje kaj koga moti.
To se NE dela niti z osebnim avtom, kaj šele s tem, kar je keber napisal.

Res ste obsedeni s tem, da kršite pravila, samo da niti minutke ne bi kje čakali.
Ko pa sedite po kafičih ure in ure se pa nikomur nikamor ne mudi?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Kar drži kar si rekla.

Čeprav jaz ločim med dvema tipoma bedakov: prvi je, ki se pelje cca. 20 km/h mimo, drugi pa, ki nori kot da ne bi bilo nikogar stoječega zraven. Škoda je edino to, da policistov ni nikjer.

V ZDA je bil izredno zanimiv dogodek. Vsi kruzamo na tempomatu s 75milj/h (5 milj čez omejitev), nakar iz dovoza zapelje policijski avto in začne cikcakat po AC in zmanjševati hitrost. Po par sto metrih se ustavi in mi seveda vsi za njim. BTW. odlična metoda
cheer.gif
, kolikor so Američani prfuknjeni, sem samo gledal.

Po cca. 10-ih minutah se pricijazi po desni mimo tip in zagleda policaja cca. 200m naprej. Takoj hoče v kolono, ampak prepozno. Policist ga je opazil in poklical k sebi. Po 15-ih minutah smo mi šli, tistega tipa (ves skrušen) je pa policist še vedno popisoval. Zakon res.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Krivi niso pacijenti, ki to pocnejo. Krivi so kreteni, ki jih na koncu spuscajo nazaj v kolono. Danes je slo vse mimo po celovski do konca, na avtobusni pa levo nazaj not. In ti pametnjakovici so se peljali hitreje kot pa mi. Enostavno, vozis za ritjo in ne spustis takih. Ce ima jajca, naj zapelje vame. Samo potem se lep cas ne bo na cilju. Enostavno bi pa plavci moral narest svoje. Ampak se jim sladko j***. Zadnjic je bilo okoli bloka noro poparkirano, plocniki, ni da prides pes mimo. Stojita vrla moza in se pogovarjata po mobitelu. Malce vzpodbude, a receta, da svoje delo ze opravljata. Kliceta ljudi naj odmaknejo avte, KLICETA!!! Kaj imas za klicat ljudi, ki so zavestno v prekrsku? Napises pildek in cao. Pocnes to tedeni dni, 14 dni vsak dan in se bodo odvadili parkirat na cesti. Ampak po njunem mnenju ne bo nic pomagalo. Ocitno debilizem na slovenskem res potrebuje z zabetoniranimi kolicki markirano cesto sirine 3 metre in konec.
crazy1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Krivi niso pacijenti, ki to pocnejo. Krivi so kreteni, ki jih na koncu spuscajo nazaj v kolono.

Se ne strinjam. Krivi so tile pacienti. Po odstavnem pasu se NE vozi!
Odstavni pas je za nujne, posebne primere.

Če lahko kultivirano vsi čakamo v vrsti, zakaj bi vedno tolerirali neke otročaje, ki jim je to normalno početje?
Itak se taki bimboti potem tako rinejo nazaj v vrsto, da bi raje prej ruknili tvoj avto, kot popustili
bonk.gif

In na koncu še v svojih glavah tuhtajo, da so frajerji.
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Bila je južna.
wink-1.gif

(vzrok gužve je bila izključno velika gostota prometa, 15 minut je trajalo od Viča do Rudnika - toliko o tem, zakaj Dars obnavlja LJ obvoznico poleti in ne zdajle recimo)

@nekdo:
Seveda bi lahko klical policijo (sem jih že parkrat v kakšnih primerih). In kaj potem? Prileteli bi ko šus, tovornjakarja dali s ceste in mu jih našteli petindvajset po zdanji plati? Najbrž ...
bonk.gif

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
sicer je mal off, samo vseeno...

Danes po radiu poslušam, kakšni zastoji so iz AC na izvozu za Brod, pa iz Broda itd... ko se koooooončno pripeljem do tja, opazim vrlega policaja na sredini križišča, kako on veleumno usmerja promet.... Smo stali kar nekaj časa, preden je ponovno odprl nemško cesto in nato spet izvoz iz AC itd... Zaključek: Policaj je onesposobil še "edino" delujoče križišče, kjer funkcionira "zadrga" sistem
aplauz.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Tukaj ni vprašanje kaj koga moti.
To se NE dela niti z osebnim avtom, kaj šele s tem, kar je keber napisal.

Res ste obsedeni s tem, da kršite pravila, samo da niti minutke ne bi kje čakali.
Ko pa sedite po kafičih ure in ure se pa nikomur nikamor ne mudi?
Tudi jaz takole po odstavnem. Ampak: samo takrat, ko se peljem do prvega izvoza in vem, da ni daleč, kolona pa je še daleč naprej. Ker če mislim čez 300m zapeljal z AC ali obvoznice, kolona pa povsem stoji, pa res ne bom čakal. To naj bo prihranjeno tistim, ki mislijo ostat na AC. Nenazadnje sem s tem skrajšal kolono. Ni po predpisih, je pa logično in koristno (dokler greš po deni mimo dovolj počasi).
Mi grejo pa na organ tisti, ki grejo potem po desni mimo izvoza, čez pospeševalni pa naprej po desni. To je pa nekulturno (razen če je, recimo, kot na obvoznici, naslednji izvoz le kakih 200 m naprej).
Skratka: ja, je kršenje predpisov, ampak v nekaterih primerih je upravičeno in smiselno, če je izveden varno in z glavo. Če me pa dobijo, bom pa pač tiho in plačal.

sass

Guru
1. sep 2007
5.209
848
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Jaz se postavim se cez un pas, ce je opcija. Pa naj cakajo.
... in s tem stvar totalno zajebeš, ker se za tabo naredi kolona še na odstavnem pasu in potem še tisti, ki bi odstavni pas v resnici potreboval (rešilci, ...), ne morejo mimo zaradi tebe
bonk.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Verjetno od Felixtransa, pokliči na firmo drugič...

Vlačilec je od Horizont Inženiringa. Pokličte, pa povejte šefu, da tega šoferja malce v red spravi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Uporabnik mtl pravi:
Zakaj ne? Njemu ne bi bilo nič.
Vprašanje: zakaj noben k.... ne pokliče 113. Namreč številka je brezplačna. Ne pa, da tukaj po forumu stokate.

Mogoce zato, ker te tisti [censored] na drugi strani potem se napizdi, zakaj sam ne ukrepas in zakaj njim moris po telefonu...

Sicer malo offtoppic: To se je meni zgodil enkrat pred leti... Se peljem po Celovski v Ljubljani in na levem voznem pasu seta neka mamka lepo pocasi... In to takrat, ko ni bilo neke strasne guzve in so hitrosti na Celovski tam pred obvoznico, ce se pripeljes iz Sentvida kar dobre (omejitev 70, vozi pa se marsikdaj tudi vec)...
Pa klicem na 113... povem to... pa me tisti stric na drugi strani linije napizdi, da kaj tezim s tem... in da naj sam na sredi cesti ustavim avto in spravim to mamko stran iz ceste
bonk.gif