Renovacija in opremljanje

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Kupil stanovanje...
cheer.gif

Moram parket osvežit. Cena m2 za brušenje in lakiranje??
Moram pomalat. Cena m2?
Moram kupit garderobne omare. Kupil bi pa takšne z drsnimi iz mat stekla vrati, s tem da se zgornji obešalniki lahko izvlečejo in spustijo. Koliko je to cca (po tekočem metru?)?

Torej koliko ste kaj plačevali in kje in kaj ste kupovali?

Seveda me ne zanima ne cheap roba, ne najdražji top shit, ampak neko optimalno razmerje med ceno in kvaliteto.

Hvala.

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Čestitke
zmaga.gif

Glede omar: za vgradne si lahko pogledaš tukaj , lahko si izrišeš omaro, na koncu pa pogledaš še ceno. Proti ceni tistega kar dobiš v raznih pohištvenih trgovinah, kjer si ne moreš izbirat kako bo omara od znotraj izgledala, se mi te ne zdijo tako drage.

Pri parketu in malariji ti žal ne morem pomagat.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zanimivo....
preden sem(sva) kupila novo hišo , sem vedel, kakšne so cene storitev.
Parket: kupi že gotovega, položiš ga lahko sam
smile-1.gif

Malarija je simpl. Sam sem delal prvič v življenju, pa sem zelo zadovoljen z delom. Razen v eni sobi sem mal zafrknil, ker sem po eni steni malal z navadnim jubolinom, drugo sem pa naredil s koncentratom...
Omare pa poglej tule:
http://www.izi-mobili.si/

p.s: sedaj se pravo delo šele začne....:) Je pa fajn, ko veš da delaš zase.
nahrung002.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Jaz bom dal vgradne omare oz.garderobno sobo delat tem: Plasard

Malanje-težko rečem, ker imam ceno za 2x kitanje, 2x barvanje, ti pa tega verjetno ne rabiš.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
BIl danes na sejmu in je še kar uredu. predvsem popusti :D
Malal bom sam, mene bolj skrbi kkšno ravnanje stene predvsem v kopalnici.
Pohištvo bo predvsem Ikea ker po pravici povedan je les tako drag v Sloveniji, da se ne splača

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz sem mojo omaro primerjala z Ikejino pa je na koncu prišla v Ikeji za malenkost cenejša kot ta, ki sem jo vzela. S tem, da se je v kvaliteti in izgledu ne da primerjat (Ikejine so slabše in grše). Moja je bila narejena po naročilu, tako kot sem jaz želela in sem super zadovoljna z njo. Naredili so mi jo pri mizarstvu Zupanc, tako kot vse ostalo moje pohištvo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kolegu tale dela vgradne omare pa še neki pohištva http://www.modul-design.si/domov.html

men pa je dnevno sobo zrihtal tale http://www.bizi.si/SLIKOPLESKARSTVO-MARTIN-BAJC-S-P/o-podjetju/

33m2 (samo stene)
- premaz z emulzijo
- 2x kitanje
- 2x beljenje
- 1 stena pa četrt druge je črne barve
cena 310€

Mogoče res ni najcenejši, sem pa bil z njem zelo zadovoljen. Naredil tko kot je treba, bil vedno točen, ko je rekel kdaj pride, cena po predračunu se ni razlikovala niti za cent potem na koncu. Sem si ga upal pustit samega v stanovanju, pusti čisto za seboj.