reklame

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
poslusam moj radio jagodina..ze dva dni..non stop..sem doma

in..reklame..ena,k se redno vrti je..smolvil..al neki takega..novo naselje, prodaja stanovanj
pol ena pekara..to je tisto k lahko kupis burek, perenca, pite, kifle..no..zdej en veste kaj so kifle itd..ček gugle

in..fructal..ljubav koja se pije na slamku
ne bom rekel, d aje takovo 100 krat boljši, ampak je vsaj 1000 krat. pa cenejši in vse..ampak slovenc se trudi prebit na jug..zakaj..fructal reklame še nisem srečal, videl na zahodu..no..tut pil ga nisem

kako je zdej s tem..a je anse gospodarstvo vezano na te balkanske drzave s slabo kupno mocjo

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Verjetno odvisno od firme do firme in njihovega interesa. Bi me zadnjič kmalu zadela kap, ko sem v samopostrežni trgovini v Stockholmu zagledal pašteto Argeto.
shocked-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.824
556
113
42
povsod malo
Gorenje je v tujini itak med top 3 v beli tehniki kar se oblike, cene in kakovosti tiče.

Največje traparije so mi pa tiste npr Radenska je v Avstriji ma ne vem točno iz glave rečmo na okroglo 1€ za 1 liter a pri nas za isti količini in isto pakungo daš 25% več
confused-1.gif
na Hrvaškem pa še dobiš nazaj za flašo če je prneseš nazaj.
Pa Radensko filajo samo pri nas in nikjer drugje pa to ni neka receptura k bi vse notr nametu in zmešu kot coca colo/pepsi
Ja adijo svet.

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
poslusam moj radio jagodina..ze dva dni..non stop..sem doma

in.. reklame ..ena,k se redno vrti je..smolvil..al neki takega..novo naselje, prodaja stanovanj
pol ena pekara..to je tisto k lahko kupis burek, perenca, pite, kifle..no..zdej en veste kaj so kifle itd..ček gugle

in..fructal..ljubav koja se pije na slamku
ne bom rekel, d aje takovo 100 krat boljši, ampak je vsaj 1000 krat. pa cenejši in vse..ampak slovenc se trudi prebit na jug..zakaj..fructal reklame še nisem srečal, videl na zahodu..no..tut pil ga nisem

kako je zdej s tem..a je anse gospodarstvo vezano na te balkanske drzave s slabo kupno mocjo

jah, tehle reklam je pa resnično velik in to na vseh radijskih postajah. Skoraj več kot glasbe, ki je nekako postala kar postranska zadeva. Lahko pa bi tudi rekli, da je Slovensko gospodarstvo vezano na balkanske države s slabšo kupno močjo. tam celo vidjo veliko možnost za razvoj in širitev. Je že res, ampak ne še tako kmalu - na žalost. Na zahodu pa Fructal,... nimajo možnosti, ker so že uveljavljene priznane znamke.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj se zdej ti smeješ..a nisem jaz kulturen?
Odkar so Mladiæa ujeli, si čisto drug človek, te sploh več en prepoznam.
Še dobro, da si vsaj temo o košnji trave odprl.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ma ne..dejte najprej povedat kaka je sprememba

a sem nestrpen
al strpen

ker hudica..nbena aktualna tema me ne gane..o paradi ponosa ne vem nic, o mladicu nisem bral nic..edin kar sem prebral je bil tale rejli..drugo ne..tv nisme prizgal ze lep cas, rtv, 24 kur...tut ze vec k en teden ne..

in v nedeljo sem bil z mozgani na off cel dan..sam dvakrat sem pomislil kdaj bo zmanjkal bencina..drgac pa nisem mislil popolnoma nic..tko da sem skuliran itd..torej..kaksen sem oz kje sem drugacen.