Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jah.... ne prenaša raznega populističnega mnenja ja... Če pa klicoči malo filozofira, ga pa vedno posluša...
Ma niti ne. Ko sem poslušal je kenslau tudi osebke s konkretnim mnenjem. Ki pa se jasno ni skladalo z njegovim.
Sej pravim, mogoče sem samo slučajno trofil par takih oddaj in je drugače bolje
Glede na to da ga poslušam že od začetka, vmes malo manj, zadnji dve leti pa skoraj vedno (pač torek zvečer sem vedno v bližini radija), bi težko rekel da drži kar ti praviš.
Šalehar je "težak" in včasih težko razumljiv ker uporablja težke besede (kmalu bo prišel na nivo Ambrožiča, ki ne veš a komentira fuzbal ali muziko, je itak enako in nerazumljivo). Je pa tudi res da je tam zato da zajebava ljudi, v bistu razen redkih vse po malem jebe. Sploh to velja za vse ki jasno izražajo politično/versko mnenje (bodisi levo ali desno, čeprav se mi zdi da so desni bolj goreči zato pa je Šalehar kao levičar).
Kenslajo pa samo zelo vsiljive s katerimi se ne da imeti debate. Torej če ne nehajo ko Šalehar 3x hoče vmes kaj povedat in pri tem še falijo temo oddaje (80% folka) boš šel offline, drugače pa tudi provokatorje pusti da povedo svoje in jim na koncu zabije kakšno lepo kajlo.
Skratka oddaja je za poglede "klicnih oddaj" zelo kvalitetna (če je to sploh lahko) in to predvsem zaradi voditelja. Je pa dejstvo da je 80% pogovora vedno splošnega in offtopic (kurcanje čez politiko z vseh smeri) in samo 20% pade v dnevno temo. Me je na začetku motilo, ampak sem ugotovil, da je očitno premalo intelekta v ljudeh ki kličejo da bi se lahko držali 100% teme.