Reklama - Ime mi je Miha....

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Pozdravljeni vseznalci. Na radiu se vrti reklama ki se začne s komadom cvetje v jeseni, potem: Pozdravljeni ime mi je Miha, tudi mama me tako kliče, prijatelji pa Mihi.

Za katero stvar je ta reklama in kje dobiti mp3?
grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Krščem je bil lahko kvečemu kot Mihael. Tale Šalehar je bil na začetku še zabaven, zdaj je pa hudo posiljen in čisto nezanimiv.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

sam kakšne klice to dobiva ej.... zanč je ena baba klicala, in ga prepričevala, da odkar je srečala Boga v živo, vse drugače vidi in bolj razume vse okoli sebe, pa sveti duh gor in dol.... in takih klicov dobiva kar dost.... sm že parkrat to oddajo poslušal in zmer se najde kakšen verski fanatik....

drugač pa meni zanimivia oddaja.... kdaj kakšni zanimivi pokličejo...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.773
113
Samo Šalehar preveč vsiljuje svoj pogled. Tudi če klicoči kaj pametnega pove, ga hitro skensla, če nimata enakega mnenja.
(res pa, da sem samo parktrat poslušal)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jah.... ne prenaša raznega populističnega mnenja ja... Če pa klicoči malo filozofira, ga pa vedno posluša...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Na splošno na valu zdaj kar lepo kenslajo tepčke, ki bi debato iz bifeja nadaljevali na radiu. Razni komercialni bi pa še vedno furali prilagojen program, da ja kak butast osebek ne bi preklopil postaje.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.773
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jah.... ne prenaša raznega populističnega mnenja ja... Če pa klicoči malo filozofira, ga pa vedno posluša...
Ma niti ne. Ko sem poslušal je kenslau tudi osebke s konkretnim mnenjem. Ki pa se jasno ni skladalo z njegovim.

Sej pravim, mogoče sem samo slučajno trofil par takih oddaj in je drugače bolje

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, men je zanimivo kdaj poslušat tud druge posameznike, k razmišljajo malo drugače.... tuki na forumu manjka takega kotička!
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no, men je zanimivo kdaj poslušat tud druge posameznike, k razmišljajo malo drugače.... tuki na forumu manjka takega kotička!
smile-1.gif

Včasih je bil Žajfa, zdaj je Kolesar, kaj bi še rad?
evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.189
4.157
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Ma niti ne. Ko sem poslušal je kenslau tudi osebke s konkretnim mnenjem. Ki pa se jasno ni skladalo z njegovim.

Sej pravim, mogoče sem samo slučajno trofil par takih oddaj in je drugače bolje

Glede na to da ga poslušam že od začetka, vmes malo manj, zadnji dve leti pa skoraj vedno (pač torek zvečer sem vedno v bližini radija), bi težko rekel da drži kar ti praviš.

Šalehar je "težak" in včasih težko razumljiv ker uporablja težke besede (kmalu bo prišel na nivo Ambrožiča, ki ne veš a komentira fuzbal ali muziko, je itak enako in nerazumljivo). Je pa tudi res da je tam zato da zajebava ljudi, v bistu razen redkih vse po malem jebe. Sploh to velja za vse ki jasno izražajo politično/versko mnenje (bodisi levo ali desno, čeprav se mi zdi da so desni bolj goreči zato pa je Šalehar kao levičar).

Kenslajo pa samo zelo vsiljive s katerimi se ne da imeti debate. Torej če ne nehajo ko Šalehar 3x hoče vmes kaj povedat in pri tem še falijo temo oddaje (80% folka) boš šel offline, drugače pa tudi provokatorje pusti da povedo svoje in jim na koncu zabije kakšno lepo kajlo.

Skratka oddaja je za poglede "klicnih oddaj" zelo kvalitetna (če je to sploh lahko) in to predvsem zaradi voditelja. Je pa dejstvo da je 80% pogovora vedno splošnega in offtopic (kurcanje čez politiko z vseh smeri) in samo 20% pade v dnevno temo. Me je na začetku motilo, ampak sem ugotovil, da je očitno premalo intelekta v ljudeh ki kličejo da bi se lahko držali 100% teme.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
smile-1.gif

Včasih je bil Žajfa, zdaj je Kolesar, kaj bi še rad?
evil.gif

a kolesar filozofira? no, bom pa njegove poste bolj pozorno bral od zdej naprej, da vidim.... so pa bili včasih posamezniki tukaj, k so kej takega napisal ja... sam se zdele nobenga nicka ne spomnem...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a kolesar filozofira? no, bom pa njegove poste bolj pozorno bral od zdej naprej, da vidim.... so pa bili včasih posamezniki tukaj, k so kej takega napisal ja... sam se zdele nobenga nicka ne spomnem...

Ti si pisal o tistih, ki mislijo malo drugače.
evil.gif

Aja, on razmišlja fejst drugače.
hysterical-1.gif

Filozof je bil Kozarec, če me spomin ne vara.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Me je na začetku motilo, ampak sem ugotovil, da je očitno premalo intelekta v ljudeh ki kličejo da bi se lahko držali 100% teme.
To je nekam znano...
shocked-1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Če te prav razumem, je podobnost z Alter-jem zelo velika?
Tudi tukaj najmanj 80% folka fali temo in so popolnoma off-topic in začnejo s politiko....