Meni so jih je pri prodajalcu (AH) dali na stran za cel mesec. So pa takrat imeli špnske kombinacije like LJ xxx LJ, KR xxx KR... sam to so bile 2 tablici, 3 tablice so bile pa ful lepe kombinacije, sem dobil inicialke imena in priimka...Brez problema rezerviraš za kak dan ali dva. Pa najlepše kombinacije se v glavnem dobi v kompletu 3 tablic. Dobiš jih tudi če nimaš priklopa.
V bistv gledam za kombinacijo grb 3 cifre 2 crki. Razen Lj obmocja pri ostalih nisem zasledil te kombinacije. Povrh so ze mimo oz porabljen tudi v Lj.
Meni so lani julija hoteli v Ljubljani dati nov tip tablice ( dve številki, tri črke), pa sem k sreči dobil še ene zadnjih iz stare zaloge (3 številke 2 črki). Načeloma mi je popolnoma vseeno za tablico, a vse nove, ki so mi jih ponujali so bile LJ-xx-HAM...šunka pa res ne bi bil
Meni so lani julija hoteli v Ljubljani dati nov tip tablice ( dve številki, tri črke), pa sem k sreči dobil še ene zadnjih iz stare zaloge (3 številke 2 črki). Načeloma mi je popolnoma vseeno za tablico, a vse nove, ki so mi jih ponujali so bile LJ-xx-HAM...šunka pa res ne bi bil
Pa cenzuro za tablice dobimo, da ne bo kaka snežinka užaljena. Krasna služba.
Kaj imajo eni preveč časa... Isti kretenizem je potem LJ-CE ali LJ-MB... To je ja žalitev za vse zahodno od Trojan...Ja saj to je problem teh cenzur, ene ljudi žalijo tablice, ki imajo noter BG, ker jih spominjajo na yugo, druge moti takle priimek, na koncu bodo vse zavračali, v strahu za svojo službo.