Registracija računalnika

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
moja draga je dobila prenosni računalnik, HP 6830s, 17" matt!! ekran, skratka, bomba mašina.

gospod, ki nam ga je zrihtral, nam je rekel, da ga moramo, ni nujno, da ob prvem zagonu, registrirati. ko sem računalnik prvič pognal, se nama je precej mudilo, saj sva računalnik nujno rabila pri enem projektu in sem del registracije preskočil, samo zalaufal Visto in naložil potrebne programe.

zdaj pa tega registracijskega obrazca nikjer ne najdem, ponuja mi edino registracijo mojega tiskalnika (pravtako HP C5380 all-in-one), registracije računalnika pa ne najdem, je pa nujno ga za registrirat, zaradi garancije.

mogoče kdo ve, kje se to najde? program gor je Vista Business in bi ga res rad registriral, da bi eventuelno pri kakšnih servisnih popravilih ne bilo komplikacij.

lp, Dizzy

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Nisem zihr kaj bi bila ta registracija, ampak bojazni da bi bilo kaj narobe pri servisnih popravilih, ni (če imaš račun oz. garancijski list) Imam člana iste družine, registriral sem samo podaljšano garancijo. Če gre za to si zraven dobil kodo, knjižico z navodili in URLjem, kamor vneseš vse podatke.

Registracija Viste pa tudi ni potrebna, ker gre za licenco OEM SLP in se OS aktivira brez pomoči Microsofta.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
samo sem res dobil tudi eno knjižico zraven, ker vem, da se je full kompliciralo zaradi tega kompa, ker sem zahteval točno določenega zanjo in sem tudi zahteval neko ekstra garancijo ... bom še preveril škatlo od kompa in navodila, mogoče kje kaj piše.
smile-1.gif

hvala, če mi pa kaj ne bo šlo, pa vem, kje najdem pomoč.
smile-1.gif

hvala!!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Potem je to to. Knjižici se reče HP care pack, v njej se nahaja kartonček s serijsko številko. Izgleda pa kot na sliki.

Nima pa ta knjižica veze s papirji, ki si jih dobil ob nakupu. Garancijo lahko dokupiš tudi kasneje in se aktivira šele pri registraciji, ko vpišeš serijsko številko prenosnika, na katerega "obesiš" garancijo.

Če bodo težave pa kar pogumno pokliči na HP Slovenija - so zelo prijazni in ti najdejo sogovornika tudi za najbolj leva vprašanja
cool-1.gif

691547-IMG_0011.JPG

Priponke

• 691547-IMG_0011.JPG
    691547-IMG_0011.JPG
    72,4 KB · Ogledi: 174

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
...
Če bodo težave pa kar pogumno pokliči na HP Slovenija - so zelo prijazni in ti najdejo sogovornika tudi za najbolj leva vprašanja
cool-1.gif

jep, prijazni so do trenutka, ko je treba uveljavljati garancijo, potem pa se njihova prijaznost konča in se pričnejo izgovori..

igi

Guru
13. okt 2007
5.639
1.225
113
Celje
registirati moraš podaljšano garancijo, če si jo doplačal.... načeloma bi ti jo moral prodajalec ampak....!?!?!?

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.140
113
Okrogli (start) gumber, greš na Računalnik, desni klik, Lastnosti,
čisto spodaj imaš link za registracijo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.911
113
40
MB
Citat:
Uporabnik igi pravi:
registirati moraš podaljšano garancijo, če si jo doplačal.... načeloma bi ti jo moral prodajalec ampak....!?!?!?

aja? odkod pa ta informacija
grin1.gif

AndrejBiz

Pripravnik
13. jun 2009
46
0
6
HP Care Pack registriraj sam ali pa prosi prodajalca, da ti pri tem pomaga. Ni avtomatizma. Če ne poskrbiš za to, potem se ti dejansko lahko zgodi, da bodo na HP servisu kar naenkrat neprijazni, ..... Ampak niso oni nič krivi.