Ima kdo kak dober recept? Način priprave? Nasvet?
V gostilni so mi super, doma ga pa še nisem delal.
V gostilni so mi super, doma ga pa še nisem delal.
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
Ja slovenska je pa 40.... Drugače pa veliko časa marinirat, pa 3 minutke na vsako stran popečt in to je to.... Je pa blo prejšni mesec v Mens Health al FHM (ne vem več kaj berem sploh) napisano kako se pravilno dela., koliko časa, kdaj je fajn pečen, srednje....
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Lahko pa ga kar srovega vržeš na talar))
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ima kdo kak dober recept? Način priprave? Nasvet?
V gostilni so mi super, doma ga pa še nisem delal.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Grem jutri v nabavo po meso, pa bomo videli kaj bo izpadlo.