Recept za miroljubno odganjanje mack in psov?

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Oj!

Ima kdo kaksen nasvet, kako se z avta/parkinga znebit mack in psov?

To, da mi opravljajo potrebo na parkingu se nekako gre, ampak da mi macki skacejo po avtu, to mi pa ni kul, se posebej zato ne, ker imam platneno streho in se kremplji kaj hitro zacnejo "igrati" s streho.

Strupi, streljanje, voda, minometi in podobni barbarski ukrepi ne pridejo v postev.

Hvala za nasvete
smile-1.gif
.

LP,
PIC

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V marsikateri trgovini sem že videl sprej za pošpricat, da se izognejo avtu. Po moje imaš največ šans, da kupiš to v kaki trgovini za domače živali.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
True. Pri čemer najprej preveri, kako plastika in lakirane površine prenašajo te spreje.

Home-made različica pa je v vodo namočen česen in potem pošpricaš s tem.

B.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kasko.

drugače pa vse našteto spada med normalne recepte.

jaz čakam psa, ki serje na dvorišču pred bajto. zaklan bo v minuti. nož je že v garaži nabrušen.

ps
seveda sem opozoril vse sosede, napisal opozorilno tablo, navedel posledice, sam en me še kar izziva. mogoče bi mogu dat še sliko ko ravno jagnjetu prerežem vrat, da bi videli, da s ene hecam.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Poskusi razporediti par mačjih drekov po avtu in okolici, menda jim smrdijo.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
postavi mleko v posodo, not žico, drug del žice pa potisni v vtičnico v fazo. Prve 2-3 dni bodo mačke še hodile, potem pa se okolice daleč ogibale.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
62
28
hysterical-1.gif

Moram fazo vtakniti še v kako klobaso - da se rešim še psov ki mi sir jejo po dovozu. Pod pogojem da stranski učinek ni pečenka na dvorišču
rolleyes-1.gif

Lart

Zelenc'
12. feb 2008
12
0
1
jah voda ni slaba varijanta. pripraviš vedro in mačkona obliješ tako da si bo dogodek dodobra zapomnil - seveda po možnosti takrat ko je poleg avta. Aja, imam pa rad mačke in ne maram "nasilnih" metod odganjanja. Tole z vodo se mi pa zdi ok. Puška je brez veze. Mularija mi je enkrat mačka zadela ravno pod oko. No, saj so pri veterinajru zrihtali. Še sreča, da jih ni fasal v oko
frown-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Home-made različica pa je v vodo namočen česen in potem pošpricaš s tem.

B.
On hoče mačke in pse odgnati, ne vampirje...
cool-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.956
-390
113
ja rad bi te videl, kako se boš stepel s kakšnim nemškim ovčarjem, ko ga boš hotu zarezat..... to ni tko kot pujs, k ti ga 5 ljudi drži.

pazi da ne bo on tebe! ah al pa... kar naj te...

Upam, da boš pol tok zrel, pa šel do lastnika, pa mu izročil papirje za tožbo.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
postavi mleko v posodo, not žico, drug del žice pa potisni v vtičnico v fazo. Prve 2-3 dni bodo mačke še hodile, potem pa se okolice daleč ogibale.

aplauz.gif