Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ee najlepša hvala za tole, končno dela forum po celi širini
, pa k pišš sporočilo je okn za teskt vpisat še vedno mejhn (plus tega ob prilki povem da se mi zdi da bi biu lohk nasploh tud po višini večji). Ampak bo že važn da se dela na tem, pa da dela vsaj to kar dela, da se da brt spročila čez cel enkra.
Citat: Uporabnik XSIDE pravi:
... pa k pišš sporočilo je okn za teskt vpisat še vedno mejhn (plus tega ob prilki povem da se mi zdi da bi biu lohk nasploh tud po višini večji ...
To okence si lahko sam prilagodiš. Greš pod Moj forum, Nastavitve izgleda... in tam notri imaš Število stolpcev v oknu za tekst? ter Število vrstic v oknu za tekst?, sem notri potem vpišeš željene vrednosti.
Imel je sux recimo.
Meni se zdi ideja super za tiste z malo širšimi monitorji, da si lahko forum prebirajo na celi širini. Sicer so pa tudi forumi, ki nimajo fiksne širine in itq ne rabijo takega gumba...
btw, se ti ne dopade?
Torej ti bi odstranil ta gumb za razširi/skrči, sama stran pa bi bila po defaultu čez celo ?
To je kar dober predlog, ker itak imajo skoraj vsi narejeno na razširjeno.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.