Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če bi roba že v štartu prodaje bila znižana za sedanji procent bi razprodaje odpadle tako pa so te razprodaje še en od vidikov natega ptrošnika saj je tudi cena znižanih artiklov še vedno z profitom prodajalca vendar tokrat z manjšim procentom marže, ...
2 leti nazaj sem 14 dni pred razprodajami kupil superge za cca. 50€. Sem šel v času razprodaj zart firbca pogledat ceno. Bile so 'znižane' z 80€ za 50€!
No recimo v intersportu ni bilo tega prej, sedaj imajo vsaj 40% in to na brand robo... Sem tako dobil dokaj solidno ceno za Adidas trenirko, tudi recimo direkt adidas štacuna ni imela ceneje....
Aja, pa s'Oliver ima tudi precej večje popuste kot prej, majice recimo so po 5€ dalje...
Kur.ba nevem a je čist cel zavod že dopoldne v BTC-ju.
Razprodaje so taka nategancija, da kr glava boli. Tadobra roba je bila prodana že pred razprodajam, popusti so bili isti, zdej so pa samo še ostanki na voljo.
bil v trgovinah v petek 3.1, po sili prilike, ko se razprodaje uradno še niso začele. Sem daleč od tega da bi spremljal popuste in reklame, ravno nasprotno, ko so razprodaje se jih izognem v velikem loku. Za Transport vem, da čevlje izpod 100€ težko dobiš, ampak sedaj so imeli popust na nekaj modelov 50%, kar je pri 120€ zneslo 60€.
Danes bil zaradi čisto neke tretje stvari v BTC in kod da ni razprodaj....folka lih tolk kot vedno. Sem pa razočaran nad znižanji smučarskih zimskih oblačil....vse kar je kaj bolj konkretnega ni znižano ali pa za 20%....tista svoja jajca od lastnih blagovnih znamk pa nižajo v 3pm. Bi moral še v giga sport pogledat...sam sem zarad živcev kar dam šel.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.