Vidim, da je spet prišlo do prevetritve podforumov. Moram reči, da gredo, vsaj po mojem mnenju, zadeve na slabše... oziroma v smeri manj preglednega.
Še enkrat... mislim, da podforumi, ki imajo manj kot 20 novih tem na mesec, nima smisla, da so podforumi, ampak je jih je bolj smiselno priključit nekam drugam.
Razlog je predvsem preglednost. Sedaj je en kup mini, tiny podforumov, ki jih nihče ne bo redno spremljal in katerih nova sporočila se niti ne prikazujejo v osnovnem pregledu forumov (na desni).
1. Zakaj je bilo treba helpdesk razbiti na 3 nove stvari, mi ni jasno. Celoten helpdesk je mirno en sam podforum, sedaj imamo pa štiri, kar je povsem nesmiselno.
2. Novice so spet dobile svoj podforum. Tokrat še slabše, ker so v drugem nivoju in kot take povsem odrezane od "dogajanja" in se tem na nivoju "spam-a". Odkar ste jih prestavili v "čvek" nekaj dni nazaj, so bile točno tri nove teme, kar po mojem niti pod razno ne zahteva svoje kategorije.
3. Software in hardware je ql, čeprav so tu spet računalniške igre, ki "pridelajo" okoli 10 novih tem na mesec... in bi mirno šle pod software.
Mislim ne vem, meni ful ne odgovarja ogromno število podforumov. Če naredim primerjavo z Mobisuxom, mi je bilo še najbolj všeč v "starih časih", ko so bile stvari skoncentrirane po parih večjih kategorijah in se je dalo vse zelo na hitro preleteti. Prebereš ime topica, obvezno še uporabnika in takoj vidiš, če je zadeva zanimiva.
Sedaj je enostavno preveč klikanja. Ta podforum, on podforum...
Ja, res, pač bereš samo tiste, ki te v osnovi zanimajo... ampak včasih se kaj pametnega napiše tudi v kako "oddaljeno" kategorijo, ampak zadeva enostavno ne doseže vseh bralcev, ki bi jih stvar bila zanimiva.