Zanima me če mogoče kdo me oz. kje bi lahko našel razpored svetih maš v Ljubljani v stolnici sv. Nikolaja?
Še posebej me zanima za ju3??
lp
lp
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Žal tu te informacije ne boš dobil. So večinoma vsi tardeči, ti poznajo cerkve samo kot predmet spotike.
p.s. "verjetno" je razpored standarden, se pravi ob 7ih in 10ih zjutraj.
Citat:
haha, ful si smešen.
Umrl bom takrat, ko se bo ustavilo srce in po treh minutah možgani ne bodo dobili več kisika.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Zanima me samo, kateri od pametnjakovičev mi zna povedati, kdaj in kako bo umrl.
Citat:
Žal tu te informacije ne boš dobil. So večinoma vsi tardeči, ti poznajo cerkve samo kot predmet spotike.
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Praviš, da si odkril travo in si navdušen?
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Najprej - maša ob 10h ni ravno "standardni razpored".
Zanimivo, da ti moram to jaz razložit.
Potem pa...
Zakaj tu ne bi dobil razporeda?
Evo, od ene "ta rdeče" (ker smo baje vsi, ki imamo kaj za povedati čez RKC, avtomatično "ta rdeči").
"ob nedeljah: 6:00, 7:00, 8:00, 9:00, 10:30, 11:30, 12:30, 16:00, 18:30."
http://lj-stolnica.rkc.si/indexflash-slo.htm
PS: Ker itak ne razumeš, ampak za druge - tole politično greznico, ki je nad mojim postom, si TI začel s svojimi "ta rdečimi", ki se baje nahajajo tu.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
če že mešaš cerkev oziroma rajši vero z politiko potem se vsaj pozanimaj kdaj so res maše predno take bedaste ure pišeš na tablo.čerpav zgelda nisi "tardeč" bi potem vsaj moral približno vedeti kdaj se gre v cerkev k sv. maši.žalostno da te morajo "tardeči"učit
Citat:
Uporabnik VitoC pravi:
Zanima me če mogoče kdo me oz. kje bi lahko našel razpored svetih maš v Ljubljani v stolnici sv. Nikolaja?
lp
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Najprej - maša ob 10h ni ravno "standardni razpored".
Zanimivo, da ti moram to jaz razložit.
Potem pa...
Zakaj tu ne bi dobil razporeda?
Evo, od ene "ta rdeče" (ker smo baje vsi, ki imamo kaj za povedati čez RKC, avtomatično "ta rdeči").
"ob nedeljah: 6:00, 7:00, 8:00, 9:00, 10:30, 11:30, 12:30, 16:00, 18:30."
http://lj-stolnica.rkc.si/indexflash-slo.htm
PS: Ker itak ne razumeš, ampak za druge - tole politično greznico, ki je nad mojim postom, si TI začel s svojimi "ta rdečimi", ki se baje nahajajo tu.