je imel že kdo problem z tem, sicer pri meni je tako da je razpokica velika 5 cm a v ponedeljek grem na morje (do Murterja) se je varno to peljat ali bi mogu jutri pod nujno koga iskat da bi mi to porihtal?
Jaz se že vozim 3 tedne s 30 cm razpoko.Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
je imel že kdo problem z tem, sicer pri meni je tako da je razpokica velika 5 cm a v ponedeljek grem na morje (do Murterja) se je varno to peljat ali bi mogu jutri pod nujno koga iskat da bi mi to porihtal?
In potem so pri najbližjem avtosteklarju čakali 3 dni na novo šipo in jim je šel cel dopust po gobe?Citat:
Uporabnik axeton pravi:
Em lahko se zgodijo sitnosti na meji, poznam 2 primera ko jih hrvati niso pustili cez
In so potem morali iskati najblizjega avtosteklarja, samo da je bilo to nazaj pet let in vec
je komu znano kaj novejsega?
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
5cm ni majhna razpoka in se lahko hitro poveča par 10cm, sploh zaradi temperaturne razlike poleti, ko je šipa razgreta
ti pa potem vklopiš klimo, fizika naredi svoje, meni je enkrat na lepem zaradi tega počila šipa cca 50cm po dolžini.
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
No saj to me je zanimalo se se bo razletela ali ne, ali bo zdrazala do murterja in nazaj