že par dni mal tuhtam in si delam neke utvare, predstave o preživljanju dopusta. pol me je v eni temi navdušil mX in nekako sem se odločil, da še sam povprašam o mnenju, pogledih, dilemah, videnjih, izkušnjah glede enih zadev.
dejstva za lažje podajanje mnenja so sledeča:
bajta an robu Lj z vrtom, dost palca in and out, super okolje, mir, vse kar si želim. deluje kot vikend tako da si imam kje spočit, umirit, relaksirat, filat baterije. je pa tudi kaj okol bajte za postorit.
dopsti vedno app, nobenih camp izkušenj
obožujem morje
letno 30 delovnih dni frej, velika večina ali vse bi dal za morje. ob vikendih bi tudi kdaj pihnil na morje, ampak kot sem rekel, bajta nudi ogromno 'vikend filinga'
družina
ne prenašam komarjev, vročine v spalnici
dileme, razmišljana pa v smeri
recimo, da je na voljo 100k financ, ki bi jih porabil na naslendji način
100k za app, hrvaška, grčija
30k za gliserček, kak baylajner, 5 ležišč, očitno mal starejši
10k kaka 6 posteljna prikola, tista 6 ou 7+m, celo dvoosna
kaj vzet
app..nekako najmanj všeč, ker vikenda pač ne bi imel. velik zalogaj, financ, filing dober, sam...preveč financ za premalo rezultata
gliser. spica. ideja všeč. za prespat na njem oz preživet na njem cel dopust, nekaj let zapiored. mobilnost itd. nimam pojma kaki so stroški priveza pri ans, na hrvaškem, sanja se mi ne a se to splača vlačit iz vode ven, ko nisi vna dopsutu itd. sploh pa kako je z vzdrževanjem
prikola. zanimiva ideja. pavšal v dalamciji, klimo not, kak baldahin..mogoče celo za preživet. k ti ni všeč, zapneš in greš drugam. za vleč skoz okol..no go. bil bi pavšalist, pa magar vsako leto drugje. ker vlačit okol je bolj rentabilno anjemat app.
torej kako vi vidite zadevo.
za vprašanja, dodatne info pa sam vpraštw
dejstva za lažje podajanje mnenja so sledeča:
bajta an robu Lj z vrtom, dost palca in and out, super okolje, mir, vse kar si želim. deluje kot vikend tako da si imam kje spočit, umirit, relaksirat, filat baterije. je pa tudi kaj okol bajte za postorit.
dopsti vedno app, nobenih camp izkušenj
obožujem morje
letno 30 delovnih dni frej, velika večina ali vse bi dal za morje. ob vikendih bi tudi kdaj pihnil na morje, ampak kot sem rekel, bajta nudi ogromno 'vikend filinga'
družina
ne prenašam komarjev, vročine v spalnici
dileme, razmišljana pa v smeri
recimo, da je na voljo 100k financ, ki bi jih porabil na naslendji način
100k za app, hrvaška, grčija
30k za gliserček, kak baylajner, 5 ležišč, očitno mal starejši
10k kaka 6 posteljna prikola, tista 6 ou 7+m, celo dvoosna
kaj vzet
app..nekako najmanj všeč, ker vikenda pač ne bi imel. velik zalogaj, financ, filing dober, sam...preveč financ za premalo rezultata
gliser. spica. ideja všeč. za prespat na njem oz preživet na njem cel dopust, nekaj let zapiored. mobilnost itd. nimam pojma kaki so stroški priveza pri ans, na hrvaškem, sanja se mi ne a se to splača vlačit iz vode ven, ko nisi vna dopsutu itd. sploh pa kako je z vzdrževanjem
prikola. zanimiva ideja. pavšal v dalamciji, klimo not, kak baldahin..mogoče celo za preživet. k ti ni všeč, zapneš in greš drugam. za vleč skoz okol..no go. bil bi pavšalist, pa magar vsako leto drugje. ker vlačit okol je bolj rentabilno anjemat app.
torej kako vi vidite zadevo.
za vprašanja, dodatne info pa sam vpraštw