Razlika VL proti RL

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Danes me je po nekem čudnem naključju (razočaranju) popadlo vprašanje, kakšni ste vi vsi v "zares" svojem realnem življenju v primerjavi s tem, za kar se prestavljate tule gor.. Kajti tale Alter je zgolj navidezni svet, tu si tak, kakor hočeš biti v življenju, nadomestilo za to, kar ti manjka,...... v reali je pač drugače. Tkole je verjetno, da tukaj izražate svoj drugi jaz (alter ego), ki ga v realnem svetu niste sposobni zares izživeti. Sej jest sem tudi zašla zlo nesrečno in čudno sem gor:... Samo potem človek vidi, da je tole ena potuha, neko nadomestilo, da s kvakanjem tule gor lažje v resnici preneseš svoj realni lajf. Sam to je žalostno. Včasih je bilo zanimivo in zelo smešno brati dovtipe, besedne igre, duhovitost, ampak tega je vse manj. Ostajajo pa eni in isti......ki pecajo ene in iste.....in ki se vrtijo v krogu..................
priden.gif

Pa sej v bistvu ne rabim nobenega odgovora, itak že vse vem.
zmaga.gif

.

Nazadnje urejeno:

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Jp, res je zanimivo pomislit kak je kdo v RL... Jst osebno imam na šihtu opravka z mnogimi in si tudi včasih podam tako vprašanje kak je kdo ko sede izza compa
wink-1.gif

LP,S

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Draga Mamca, ne jemlji za suho zlato vsega, kar prebereš na raznih forumih..forumi so za to, da človek nekaj ven vrže, da se heca recimo, ampak v reali pa to ne počne oz. mu ne pade na pamet..

zato ti povem, da je resnica čist drugačna, kar bi ti kot "Mamca" morala vedet
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz kar napišem to tudi v realnosti počnem
zmaga.gif

Zato pa je fino poleg punce imeti še kako "mamico" za postrani kot odlično MILF varianto
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:jaz kar napišem to tudi v realnosti počnem
zmaga.gif

...tudi jaz.

What you see is what you get
wink-1.gif

Je pa definitivno zanimivo in zabavno brat nekatere poste, ki ti kot že omenjeno, dajo mal mislit kakšen je kdo v resnici
17758-icon_confused.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Za splet nekateri strokovnjaki pravijo, da je največja možna (brezplačna) psihoterapija.

Zakaj? Ker poučeni vemo, da je ena zelo pomembnih komponent zdravljenja psihičnih težav psihodrama. In pri psihodrami ti terapevt vsakič dodeli drugačno vlogo. Vlogo drugega spola, včasih celo vlogo predmeta.

Že mogoče, vendar si vsekakor na spletu vloge dodelimo kar sami. Pedri so praviloma blondinke 180/64. Zakaj? Zato, da jim kdo pošlje (primitiven, kot je) fotko svojega otepača, po možnosti trdega.

Terapevtske vlogi spleta osebno NE vidim. Razen tega, da skušaš vsakemu oporekati, pametuješ do nezavesti in po treh postih sogovornika, če ti ga ni uspelo verbalno poraziti, pošlješ v materino, ali v ustrezno institucijo.
Najbrž pa to ni terapevtsko. Vsaj za sogovornika ne.

Ali pa je (zate), če posledično potem v RL nikogar ne suneš v gobec, ker si se "spraznil" po internetu..

In ja, zelo zelo redki so na spletu tisto, kar so v RL...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Hm... zanimivo. No, jaz pa v RL počnem vse drugo, kot v VL. V resnici nisem tak, kot se opisujem.
Meni Alter predstavlja okno v svet, kajti drugače nikoli ne bi slišal toliko modrih misli, spoznal toliko virtualnih prijateljev.
Tudi sicer sem hvaležen Alterju, saj dnevno doživljam orgazme, ki mi v realnem svetu zaradi moje podobe žal niso omogočeni.

Hvala Ti, Boru ... aja, Alter

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Draga Mamca, ne jemlji za suho zlato vsega, kar prebereš na raznih forumih..forumi so za to, da človek nekaj ven vrže, da se heca recimo, ampak v reali pa to ne počne oz. mu ne pade na pamet..

zato ti povem, da je resnica čist drugačna, kar bi ti kot "Mamca" morala vedet
wink-1.gif

po prvih nekaj postih me je preletela misel, da je tole v napačnem forumu..sam potem nabašem na tvoj ultra sluzasti, predigrovi post pecaroške narave.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Pravzaprav ne veš nič, ker je VL le plod tvoje domišljije in tako je tudi sama predstava drugega uporabnika bolj si-fi.

Če te kdo zanima, stopi s to osebo v kontak in to je to. Ne rabiš si delati iluzij, da boš psihično zadovoljna.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
. Včasih je bilo zanimivo in zelo smešno brati dovtipe, besedne igre, duhovitost, ampak tega je vse manj. Ostajajo pa eni in isti......ki pecajo ene in iste.....in ki se vrtijo v krogu..................
priden.gif

To je znanstveni dokaz da v RL in VL teče isti čas
cheer.gif

P.S.: v resnici nisem tak......sem še hujši
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
maš pir v dobrem. prvič, da se nisi bral, naprostoval in delal težav.

No recimo on je lep primer multiple osebnosti....kle gor v VL je musliman......k ga pa v resnici srečaš je pa s pivom v roki
grin1.gif

Nazadnje urejeno: