Razlika Kasko Triglav vs. Adriatic Slovenica?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Torej v grobem sem seznanjem z razlikami pri zavarovalnicam Triglav in AS , zanima me pa kako zavarovanci AS-a rešujete problematiko nadomestnega vozila ob uveljavljanju škode na parkiriscu, namreč po besedah predstavnikov AS-a , naj to nebi bilo možno koristiti.
Primer: nekdo ti rukne vrata, bok, odbijač...popravilo traja takoj 3-4 dni , nadomestni avto ne dobiš niti za 1 dan baje? Tudi če imas Maxi Asistenco, ti ne pripada,ker avto je vozen.

So se kaksne slabosti AS-a napram Triglavu? Pri Triglavu je trenutno edina slabost izguba bonusa pri vandalizmu in pa malce višja cena,ampak višja cena pomeni tudi boljšo storitev v tem primeru.

Skratka, priporocila dobrodosla.

Generali in Maribor mi prosim sploh ne omenjati,ponujati,etc...ker tam ne zavarujem niti soseda ki ga nemaram
grin1.gif

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Lahko edino potrdim to z nadomestnim vozilom pri ASu, ko je bil moj pri ličarju zaradi škode na parkirišču, nisem imel pravice do nadomestnega.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Jaz tudi pri normalni škodi pri AS (njihov zavarovanec meni) nisem imel nadomestnega vozila.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Lahko edino potrdim to z nadomestnim vozilom pri ASu, ko je bil moj pri ličarju zaradi škode na parkirišču, nisem imel pravice do nadomestnega.

Si imel Maxi Asistenco ali normal?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Generali .......ker tam ne zavarujem niti soseda ki ga nemaram
grin1.gif

Enesu te zatožm da hodš drugam grims: pa ne rabaš se opravičavat
evil.gif

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:

Si imel Maxi Asistenco ali normal?
Maxi kombinacija, brez asistence.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
No sem se vseeno odlocil za Triglav, čeprav je dobrih 300€ razlike, ni vse v ceni.
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Generali .......ker tam ne zavarujem niti soseda ki ga nemaram
grin1.gif

Enesu te zatožm da hodš drugam grims: pa ne rabaš se opravičavat
evil.gif

On to že več let ve
tongue-1.gif

z enesom si sodeloval? nič čudnega da nočeš več slišat za generali.......

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

z enesom si sodeloval? nič čudnega da nočeš več slišat za generali.......

Pa bos verjel da nimam nič manj rad Genrali zaradi njega, pač ustreza mi ponudba in to je enostavno to.

Sej lahko odkrito povem, sm imel varianto dobit pri Generaliju za cca 1.800€ , pri Adriaticu za 1.500€ in triglav za 1.900€ , in vzel sem Triglav ker mi odgovarja in nudi tisto kar želim da mi.

Kaj mene briga ugodnost 10% premije nazaj dobit ce nimas skode, kaj mi pomaga Maxi super duper asistenca, ce je nemorem koristit v primeru da mi na avtu crkne menjalnik, ležaj, al pa enostavno dam ličat odbijač iz naslova parkirisca.

Jz gledam na to,kaj je meni uporabno in to je to.

Sej mogoče bi prisel ceneje skozi ce bi dal 1.500€ pri Adriaticu in ponucal 400e za nadomestne avtomobile pa še kej...ampak če se komu da zajebavati na ta način, Go for it. Raje plačam in se ne obremenjujem s tem.