Rasizem na alterju

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Vidim, da je na forumu zaželjen, recimo, imbecilni hribovski anketar, kvaliteten čefurski uporabnik, kateremu se lahko nasmejiš in ti bo tudi kaj pametnega svetoval pa ne...

Pa s slednjim greš lahko na pir in se kaj pogovoriš, za prvega pa dvomim, da ima kdo take izkušnje...

Pa saj, nobody is perfect, niti alter...
priden.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.501
7.685
113
sicer ne vem zakaj je moral it ampak je se par pacientov ki bi lahk prej sli. Razni ze omenjeni hribovci, 32 in kozolckar

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
A tvojemu "prijatelju" si se lahko nasmejal? ja , za uporabo normalnega komuniciranja pa res ..da se anje bjoš anzjokalj azzaaj, kjo so ti en viretualjaga prijakelja abaniral
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.549
5.679
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
sicer ne vem zakaj je moral it ampak je se par pacientov ki bi lahk prej sli. Razni ze omenjeni hribovci, 32 in kozolckar

Sej lih to mi je najbol zanimivo glede moderatorjev...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pizdamumatrna, jaz sem zadnjič rabi levo prvo luč za G2, pa ni rekel, da jo lahko zrihta.
10.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Človek, prosim da odgovoriš, kje v zadnjem mesecu spamam. Ti in softi sta si kar podobna oba žalita ljudi, sam ali pa master pa ne žaliva. Res včasih kakšno preveč zineva to je pa to.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.501
7.685
113
ok morda nisi spamer, vsekakor pa nisi nek kvaliteten pisec postov. Ne sprejemas drugace mislecih. Mi pa tega ne maramo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
te umetne sise niso stare 65 tednocv..tko da..kaj bi jim delu..rasistično bi jih maltretiral..na koncu bi na eni zaspal in se z drugo pokril.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Vidim, da je na forumu zaželjen, recimo, imbecilni hribovski anketar,
.
priden.gif

Glej, si dal naslov teme Rasizem na alterju in si kao proti rasizmu.

In obenem rasistično deluješ proti masterju!!

Kaj vam je ta človek naredil?

A zato ker ni ljubljančan in je iz hribov doma ni dovolj dober za vas??

A zato ker ankete nastavlja in jih v veliki meri izpolnjujete in ga le treba zaradi tega linčat??

Ankete so nastavljene in jih lahko gor popa!!

Dokler pa človeka osebno ne spoznate , ga tudi ni treba samo kritizirat in ga javno linčat za čist brez veze!!

Če pa kdo drug naredi anketo , pa z velikim veseljem komentirate :: DONE

Djte raje pod svojim pragom pomest, potem se pa na masterja spravljat
stupid-1.gif

Zame je čist v redu človek in verjamem da je v resnici v življenju taka oseba, da bi se lahko 100% zanesel na njega-medtem ko ta za druge alterjevce v resničnem življenju je pa skorajda bolje da jih ne spoznaš-----tukaj napuh tolikšen da se ven ne vidi.doma pa mamin sinček brez ideje in volje do življenja.

Torej -masterja pustite pri miru in se zase brigajte-sj vam ni nič v napoto in vam nič žalega noče.

Pač iščete dlako v jajcu--dlake pa ni in ni...