Radar pred Škofjo Loko

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Je aktiven? Našel neke lanske zapise, kjer piše, da je testna faza, nekje piše da dela, skratka bi želel info. Aja, so kje napisane stare vs. nove kazni? Sem zadnjič nekje zasledil primerjavo pa je ne najdem več oz. me zanima prekoračitev izven naselje od 30km/h navzgor kakšne so kazni.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Sem zadnjič nekje zasledil primerjavo pa je ne najdem več oz. me zanima prekoračitev izven naselje od 30km/h navzgor kakšne so kazni.
Za prekoračitev od 30 do vključno 40 je od jutri naprej 300€ + 5KT, danes imajo akcijsko ponudbo pred prehodom na nov sistem in je samo 240€ + 5KT.

ZPrPC 46.člen
zvcp 32.člen

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Sem zadnjič nekje zasledil primerjavo pa je ne najdem več oz. me zanima prekoračitev izven naselje od 30km/h navzgor kakšne so kazni.
Za prekoračitev od 30 do vključno 40 je od jutri naprej 300€ + 5KT, danes imajo akcijsko ponudbo pred prehodom na nov sistem in je samo 240€ + 5KT.

ZPrPC 46.člen
zvcp 32.člen

Vešda slovenci veliko damo na akcije,grem danes tja mimo iz mb,da prišparam 60 eurov,hvala ti

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Men je vseen v kakšni fazi je. Mim se vozim točno 60 in če je rumena se ustavim. Ne mislim čez 3 leta dobivat listke za nazaj.
Hvala, ne hvala.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Načeloma jaz tudi, ampak je prej celo pot ena baba vozila 70 in sem šel mimo. Mah, bomo videl.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kokr sm jst seznanjen z novim CP zakonom, bodo morali kazni poslati v roku 14 dni in ne več kot je praksa v MOL-u po letu ali dva
rolleyes-1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Takih "bab" in mr70 guyev je na tej relaciji ogromno. Ne morš verjet kako ti potem za ritjo peljejo čez naselja. Tok bliz po moje ne grejo niti pri parkiranju.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Kokr sm jst seznanjen z novim CP zakonom, bodo morali kazni poslati v roku 14 dni in ne več kot je praksa v MOL-u po letu ali dva
rolleyes-1.gif
lahko citiraš še člen iz novega CP zakona, v katerem to piše?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Takih "bab" in mr70 guyev je na tej relaciji ogromno. Ne morš verjet kako ti potem za ritjo peljejo čez naselja. Tok bliz po moje ne grejo niti pri parkiranju.

Enkrat sva sla s kolegom iz ljubljanske smeri, od krizisca za Lipico naprej pred nama en ata v mercedesu vozi 70 (isto prej skozi Godesic, midva pa 50, tako da sva ga ujela z 90 potem, ko je ze bilo konec naselja)). Nic ni pomagalo 130+ pa da je VTEC kicknil
hysterical-1.gif
(kolegov voz je bil VTI 160 KM), ata je lepo zahodil ravno ko sva bila vstric z njim in sva morala odnehati, ker se je nemarno hitro priblizevalo krizisce, o katerem zdaj govorite. No, ata je sel potem v drugo smer, tako da nismo utegnili predebatirati njegove poteze.

Zdaj, ko drugace razmisljam, je ze res vseeno, ce nekdo dreka 70 tam po ravnini tistih 500 metrov, kmalu je tako ali tako krizisce in nove omejitve, ki jih potem zlepa ni vec konec ne glede na to kam zavijes.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Uf, naletel na par takih. Imam kr srečo kar se tiče takih primerov, ker takrat vedno mačka ali pes prečka cesto in je bilo treba bremzat. Potem je bilo boljše.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
rolleyes-1.gif
lahko citiraš še člen iz novega CP zakona, v katerem to piše?

Kolega, kateri ima avtoprevozniško dejavnost mi je to informacijo posredoval... vrjetno je kaj dobil iz OZ.
Bom povprašal in sporočim
wink-1.gif