Računovodski program

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Lahko kdo svetuje kakšen dober program za obračunavanje storitev in vodenje naročnikov/uporabnikov? Kakšne izkušnje?

Nazadnje uredil moderator:

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Tole tvoje vprašanje ni najbolj jasno, zato če boš hotel dobiti kakšen konkreten odgovor boš moral malo več napisati.

Ali te prav razumem, da iščeš program za računovodstvo?

lp

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Tako je. Torej, ali mi lahko kdo priporoči kakšen dober program za računovodske storitve?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Ni slab.

Osnovna verzija je tudi zelo poceni. Problem pa je, da se vsak dodaten modul fajn zaračuna. Ampak verjetno je v tem finta njihove ponudbe
wink-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Pa povej kateri je cenejši, pa da ponuja takšen obseg možnosti.
wink-1.gif

Predvsem mi je pri Birokratu fajn, ker so zelo ažurni in ker je vzdrževalna pogodba izredno ugodna napram konkurenci,

lp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Nisem rekel, da ni poceni. Je pa problem, če se zadeva razširi. Vsako dodatno delovno mesto je 200€, vsak modul je 200€, etc...

Glede na to, da pride osnovni program okoli 400€, je razširitev relativno draga. Ampak, kot sem rekel, verjetno je tukaj "catch" pri njih, da so pač v osnovi toliko dražji od konkurence, na dodatnih modulih pa pač služijo.

Kakšne pa so prednosti vzdrževalne pogodbe? Nikoli je namreč nisem uporabljal in tudi ne vem zakaj bi jo?

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Bolj kot €, mi je pomembna profesionalnost, fleksibilnost, prilagodljivost, odlična podpora.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Mene birokrat ne bo videl celo kariero, pa če se še tako popravi... slab sloves pač (ne pravim pa, da je sedaj slab! je bilo pa veliko pripomb znancev v preteklosti)
Imam krasne izkušnje (13 letne) s SAOPejem (in to v računovodskem servisu), trenutno pa sem v drugi firmi na Pantheonu, praktično še brez izkušenj, vendar je bilo ogromno priporočil po dolgem delu, predvsem v maloprodaji...

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
V podjetju kjer delam, smo iz saopa prešli na VASCO.
Prvi prehod je bil samo računovodski del, sledila pa je še komplet selitev.

In poznam kar nekaj podjetij, ki so naredili to menjavo.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.447
425
83
Vasco ima dober renome, imajo svojo bazo (zadovoljnih) naročnikov, sicer bi kdo rekel, da jih je tehnološko gledano malo povozil čas, ampak pri tovrstnih programih ne rabiš najnovejših platform, hw, os... če si majhna firma, seveda.

Datalab ima modernejši pristop in tehnologijo, ampak podjetje samo je kandidat, da ponovi Jerovškovo zgodbo o "uspehu".

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Hehe, si me vzpodbudil, da sem šel še enkrat prečekirat kaj in kako je bilo s tem... kje točno pa so oni to zgradbo gradili? Se pa spomnem, da so imelo zelo zasoljene cene in (baje) zelo ubogo poprodajno podporo. Sem bil svojčas naročnik Jokerja, so imeli praktično ves hardver, ki so ga testirali, od Jerovška, on pa je imel en kup reklam v vsaki številki. E, jebiga, what goes up, must come down.

Ontopic: tudi moj glas gre Birokratu. Sedaj ga uporabljam že tretje leto in sem zelo zadovoljen. V pisarni imam polno različico, v trgovini POS, papirje rihtam sam. Sicer tudi če si jih ne rihtaš sam je kar nekaj računovodskih servisov, ki imajo računovodstvo v Birokratu in je tako zelo enostavno prenašat podatke k njim (recimo za izdane račune, potne naloge, prejete račune če jih vpisuješ sam...).