PC P4 3.0,
gygabyte matična
vista
sata disk star slabo leto
3gb ram mushkin stari slabo leto
Vista je čista, enaka je še na drugem pc-ju, ki deluje ok. gor nimam nobene svinjarije, ker redno čistim... Torej kar se programske zadeve tiče po mojem ne bi smelo bit težav.
disk in rami so tut skor novi, tko da tut naj ne bi smelo bit težav.
Težava pa je ta, da lahko pc prižgem samo, če ga za "10min" fizično izklopim iz omrežja. Če ga na gumb vgasnem in prižgem ne pride niti do dos-a. Nč, monitor se ne prižge, na tipkovnici nobene lučke, ventilatorji laufajo, disk se mi zdi, da se tut vrti, nobenga piska pri zagonu. V takem stanju lahko laufa 2uri, pa se ne zgodi nič.
Izštekal sem vse usb naprave in se tudi brez njih ne prižge.
Pregledal sem matično, če je kak kondič napihjen, pa jst ga nisem našel.
Je možno, da je krivec napajalnik? Žal nimam drugega, da bi lahko testiral.
gygabyte matična
vista
sata disk star slabo leto
3gb ram mushkin stari slabo leto
Vista je čista, enaka je še na drugem pc-ju, ki deluje ok. gor nimam nobene svinjarije, ker redno čistim... Torej kar se programske zadeve tiče po mojem ne bi smelo bit težav.
disk in rami so tut skor novi, tko da tut naj ne bi smelo bit težav.
Težava pa je ta, da lahko pc prižgem samo, če ga za "10min" fizično izklopim iz omrežja. Če ga na gumb vgasnem in prižgem ne pride niti do dos-a. Nč, monitor se ne prižge, na tipkovnici nobene lučke, ventilatorji laufajo, disk se mi zdi, da se tut vrti, nobenga piska pri zagonu. V takem stanju lahko laufa 2uri, pa se ne zgodi nič.
Izštekal sem vse usb naprave in se tudi brez njih ne prižge.
Pregledal sem matično, če je kak kondič napihjen, pa jst ga nisem našel.
Je možno, da je krivec napajalnik? Žal nimam drugega, da bi lahko testiral.