Računalnik in faks

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Zanima me če obstaja kaki program s katerim bi lahko pošilal faks sporočila.
Mam adsl, skener, voip,... kaj bi še rabo, da bi to laufalo? (razen programa).
Najbol me zanima kaki zastonjski program.
Sicer tega ne rabim dosti, ampak takra,t ko me zelo razkuri ker morem nekam letat.

Hvala

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ni napisal, preko cesa bi rad posiljal faks sporocila, torej ne vidim problema.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mam adsl, skener, voip,... kaj bi še rabo, da bi to laufalo? (razen programa). Najbol me zanima kaki zastonjski program.

Kaj od tega ne razumeš?

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Vse razumem in kaj je po tvoje narobe z mojim linkom ? On rabi program, da bo posiljal fax preko racunalnika, tako sklepam in kaj ti mislis, da je narobe z mojim predlaganim linkom ? Se zdaj se nisi zjasnil.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Vse razumem in kaj je po tvoje narobe z mojim linkom ? On rabi program, da bo posiljal fax preko racunalnika, tako sklepam in kaj ti mislis, da je narobe z mojim predlaganim linkom ? Se zdaj se nisi zjasnil.

Če že padaš na tehnikalike: on sprašuje za program, ti mu pa ponujaš mesečno plačljivo storitev.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
S tvojim linkom je narobe to, da aFax ni program ampak storitev, preko katere faxe prejemaš in pošiljaš preko svojega emaila. Kot drugo pa je to storitev, ki je draga ko žafran in sigurno ni namenjena nekomu, ki enkrat mesečno pošlje fax.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
On bo odlocil, za kaj se bo odlocil, trenitno sprasuje za free program, je mogoce kje omenil, da mora biti nujno brezplacen in da pod nobenim pogojem ne bo kupil karkoli ? Nikjer v besedilu nisem tega zasledil, torej sem mu predlagal resitev, ki jo poznam, kot jo poznas ti, kot jo pozna kdorkoli drug. Vec predlogov bo imel, lazje se bo odlocil, je to problem ?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol

Zanima me če obstaja kaki program s katerim bi lahko pošilal faks sporočila. Mam adsl, skener, voip,... kaj bi še rabo, da bi to laufalo? (razen programa ). Najbol me zanima kaki zastonjski program. Sicer tega ne rabim dosti , ampak takra,t ko me zelo razkuri ker morem nekam letat.

Ne mislim več komentirat, razlagaj si kak si hočeš...

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Hvala vsem.
Najbolj me je zanimala brezplačna vrjanta (za 2-3 faxe se mi plčljiva na splača). V pogon sem spravo windowsov fax (ki celo deluje). Problem je nastal, ker za pošiljanje rabim dial-up povezavo. Ker nisem hoto kupit še enega (predpotopnega) modema in vlačit še en kabel sem to rešo preko GSM-ja in njegovega modema. Zdaj stvar celo deluje.