Rabim eno hitro informacijo glede paypala!

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Nekomu sem stisnil negativni feedback, zdaj mi je pa poslal sporočilo in sistemsko zahtevo, da spremenim feedback na pozitivnega in da mi bo ob tem dejanju sistem avtomatsko vrnil denar na moj paypal. Je to res ali me hoče nategnit?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Ce ti je dal refund, potem bos dobil denar nazaj, očitno si ne želi negativnega feedbacka .Samo pač poglej da je mail res od paypala, ne pa od njega
grin1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Tudi jaz tako mislim..hvala obema, pa brez zamere moderatorjem glede na to, da imamo za paypal posebej topic
smile-1.gif

jmarkoos

Pripravnik
21. apr 2011
98
0
6
kupto.si
Načeloma so sploh kitajčki zlo občutljivi na negativni feedback, in ne bi bil presenečen, če bi vam radi vrnili denar

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Počakaj na denar, in mu še vedno potem lahko daš pozitivno oceno.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik jmarkoos pravi:
Načeloma so sploh kitajčki zlo občutljivi na negativni feedback, in ne bi bil presenečen, če bi vam radi vrnili denar

Evo moj bolgarček mi je dal refund v vrednosti 40e in to samo zato da mu negativen feedback spremenim v pozitivnega. Svašta

jmarkoos

Pripravnik
21. apr 2011
98
0
6
kupto.si
:) bravo zate. Če je bilo to na E-bayu je to naredil tudi z razlogom. Namreč Ebay kaj hitro blokira oziroma znatno "oteži" prodajo tistim, ki imajo preveč negativnih ocen ( mislim, da je dosti že 2 ali 3 negativne ocene v zadnjih 3 mesecih ). Znajo zablokirati tudi prodajalčev račun za 3 tedne ali več, kar pa je lahko velika izguba za samega prodajalca. Osebno zato vedno skušam rešiti težavo (če nastopi) s prodajalcem brez negativnih ocen - seveda, če si to zasluži.