Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Aja, pol pa ne bo nič z nagrado.
Spet kak posojilni prevarant?
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
bansh28, kako si rešil potem problem?
https://www.alter.si/tabla/showmembers.php?Cat=&like=&sb=8&page=1&special=bannedCitat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
bansh28, kako si rešil potem problem?
njegov zadnji datum prijave na alter je 2011. Po moje si je sposodo, pa ni hoto vrnit pa ga je uzala magla
Citat:
Uporabnik frances pravi:
Ali potrebujete Business ali osebno posojilo?
Ali želite, da refinanciranje vaše podjetje?
Naše podjetje ima sedež v Aziji, Afriki in Evropi. Mi dal ven posojilo za vsakega posameznika in družbe, pri 2% obrestni meri letno. Za več informacij email linconfinanceloan@outlook.com
Posojilo Znesek ........... posojilo Trajanje ........... telefonsko številko ....... polno ime ........ Ste uporablja pred: ................ Mesečno zaslužim: .............. Poklic: ............... .Gender ............ država ............ država ........
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik frances pravi:
Ali potrebujete Business ali osebno posojilo?
Ali želite, da refinanciranje vaše podjetje?
Naše podjetje ima sedež v Aziji, Afriki in Evropi. Mi dal ven posojilo za vsakega posameznika in družbe, pri 2% obrestni meri letno. Za več informacij email linconfinanceloan@outlook.com
Posojilo Znesek ........... posojilo Trajanje ........... telefonsko številko ....... polno ime ........ Ste uporablja pred: ................ Mesečno zaslužim: .............. Poklic: ............... .Gender ............ država ............ država ........
Kje bili si kadar jaz osebno posojilo za stanovanje kredit iskalo sem?