Puscanje radiatorskega ventila

xsara

Pripravnik
11. sep 2008
117
0
16
Eden od ventilov na radiatorju mi je malo puscal. Ventile so mi menjali, posledicno je na stikih napihnilo laminat. Imamo paket A pri ZT, ki naj bi kril izliv vode. A to spada pod izliv vode ali ne? Je dovolj poslikati in prijaviti skodo? Sicer je laminat napihnjen le na cca. 1/2 m2, ampak me vseeno moti.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Pri ZT imajo dežurno službo 24 ur, sicer pa ti v tistem paketu to tudi piše, zakaj ti to govorim lepo je pri sklenitvi zavarovanja prebrati kaj vse zajema paket, sam sem šel na isti zavarovalnici na paket .B.ki ti omogoča kar precej ugodnosti več kot paket -A- je pa vse odvisno kaj rabiš, osebno imam zavarovano vse na novo vrednost mislim da je ta paket zelo ugoden. preberi malo kaj vse si sklenil v paketu -A. -

xsara

Pripravnik
11. sep 2008
117
0
16
Glede na tabelo na njihovi strani imam s paketom A zavarovane stanovanjske premicnine pri izlivu vode do 1000 EUR. Bolj me zanima praksa, kako je z uveljavljanjem skode: a sodi puscanje radiatorskega ventila med izliv vode in ce priznajo menjavo laminata v celotnem prostoru (v mojem primeru hodnik - 5 m2).

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
To spada pod izliv vode, ker je nepredviden dogodek, pokliči svojega zav- zastopnika in naroči ogled škode, slikanje pride v poštev kot neposredni dokaz za uveljavitev škodnega primera.Torej čimprej pokliči zastopnika in mu povej za opisan primer.