psp - upgrade firmware fail

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
In sedaj je stvar zaklenjena tako temeljito, da ne gre v recovery (R med bootanjem). Menda se ga da odklenit s pandora baterijo in magic usb stickom. A ima to ko za posodit?

še nekaj: v posodobitev fw se je šlo zaradi tega, ker ni zaznal kamere. prej je bil fw 6.20 -> 6.31

lp

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Ne da se ga popravit. Šrot od Sonyja. A ne more biti narejeno tako, da najprej naloži firmware, ga preveri in šele potem zamenja - saj res to je predrago.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Če si ga zaflešal, se da nekako rešiti z pandoro, ampak boš potem imel custom FW in ne originalen FW. Malo preglej na bolhi, se folk s tem ukvarja za male pare, lahk pa si iz DX naročiš servisno pandorino baterijo, ampak bo trajalo vsaj mesec dni, da dobiš. Bolje prebrskat bolho, bo hitreje.
In niti ni tak šrot, jaz imam dva. En je za dolgčas ubijat, pred meseci sem pa kupil še eno rabljeno zadevo, ki pa služi samo za poslušanje stream radijskih programov preko AUX 15 let starega glasbenega stolpa. Pred kratkim sem iz DX naročil še multimedijsko stojalo z daljincem in z vsemi možnimi priključki za 10 eur. Pri nas takšnega nisem našel.