PSP slim odklep

supafly

Pripravnik
30. sep 2007
204
0
16
Knežje mesto
www.nrghouse.org
Lep pozdrav!

Zanimam se za nakup PSPja slim, novega kakopak preko ebaya... katerega "odkleparja" najbolj priporočate tisti, ki imate psp odklenjen in kakšen način odklepa? Za garancijo me po domač povedan boli kita
smile-1.gif

Hvala za odgovore in LP!
grin1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Z novimi so lahko problemi. Najnovejši se namreč ne morejo več odkleniti. Je treba pred nakupom preveriti verzijo...

unta

Pripravnik
6. sep 2007
121
0
16
mislim da sem nekje slišal da lahko uporabnik psp sam odlkene, postopek je baje nekje na internetu, seveda sem to samo slišal malo se pozanimaj, ker ne morem tega zagotovit

l.p.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
No pravkar sem prišel iz Big Banga.

Tam majo na voljo še vedno dva modela PSP-ja. Prvi PSP 2000 je 169€, novejši in izboljšan model PSP 3000 je pa 199€ skupaj z FIFA 09 za psp. Prvega se da "odklenit", s pomočjo pandora battery, za drugega pa odklep trenutno še ni možen.

PSP 3000 ima izboljšan display tko da v primeru bleščanja, močne svetlobe, ipd. se ga da še vedno uporabljati, medtem ko njegov predhodnik že mal opeša in izgubi na kontrastu.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Ekola jst sm pa danes nabavil PSP 3000. Me je pav zrajcal
redface-1.gif
tko da si nisem mogel pomagati. Upam da se ga bo kdaj dalo odklenit, ampak tako in tako ni panike. Si kupiš vsaki mesec 1 špil in ga vsaj preigraš, ne pa da samo preizkušaš se niti ne poglobiš v igro.

OCENA: Super zadovoljen.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Emmm tlele pa nebi bil tolk prepričan. Prejšnji je imel neko napako v hardweru kar je omogočilo hackanje. Tale 3000 je proti hackanju dosti bolj zaščiten. Celo oni glavni heker ki je razvil aplikacijo za 2000 in naj bi bil alfa in omega PSP scene pravi da 3000-ke z trenutno opremo ni možno hackniti.

Booo kdo bi vedel.

Tko da pustimo se presenetiti.

LP

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
No pravkar sem prišel iz Big Banga.

Tam majo na voljo še vedno dva modela PSP-ja. Prvi PSP 2000 je 169€, novejši in izboljšan model PSP 3000 je pa 199€ skupaj z FIFA 09 za psp. Prvega se da "odklenit", s pomočjo pandora battery, za drugega pa odklep trenutno še ni možen.

PSP 3000 ima izboljšan display tko da v primeru bleščanja, močne svetlobe, ipd. se ga da še vedno uporabljati, medtem ko njegov predhodnik že mal opeša in izgubi na kontrastu.
da ne dolgotvezim: tisit pspji v big bangu če so srebrni, se ne dajo odklenit oz. večina njih se ne da. če se ga da odkleniti lahko preveriš po črki serije na škatli (na nalepki kjer je voltaža). pr srebrnih se ga da odkleniti če je črka nižja od g, pri črnih pa se ga da tudi če je g.
na kratko: jaz sem kupil srebrnega, ga probal odkleniti in se ga ni dalo ker je notri že matična plošča od 3000-ke... sem ga nesel zamenjati in nato po vseh kolobocija okoli vračila denarja vzel črnega, ki so ga slučajno še imeli v kranju.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
še to sem pozabil: ko primerjaš sliko iz 2000 in 3000 je vsaj meni na 2000 boljša... čeprav naj bi imel 3000 boljši ekran...
edit 2: odgovor na prvo vprašanje sem pa čisto pozabil: v lj imaš v mostah eno gospo, ki ima trgovino z mobiteli in nevem še s čem in ima tudi odklep za 15€ (ni čriček oz. je to tista trgovina ki je dalj od železnice proti policijski postaji). drugače je pa v lj že tudi en fant, ki je doma iz viča, telefon pa naj pove kak mod če ga lahko dam v temo.

Nazadnje urejeno: