Psom nagobčnike

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Glih prlimat sem hotel!
wink-1.gif

me res zanima kake ideje bo zdej imel folk!?

Moje mnenje.. zlati prinašalc oz. njegovi lastniki so si čist sami krivi! kaj pa brez povodca rinejo okol!
rolleyes-1.gif

aja pa kakšne nagobčnike sanjate! najbol kr postrelit use ane? pse,mačke,hrčke,svinje pa krave....

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.127
1.278
113
42
Ma folk je bolan Uni ki so zraven pa tud. Pol ga tepe pa z vrvico....kol vzame Mejduš

Zadnjič sta se dva grbinarja iztrgala iz lastnikovih rok in hotela napast našga psa. Na srečo je moja tamala hitr reagirala in zadnji čas odrinila enga od njih ki je skočil na našo tako, da je imela samo eno globoko luknjo v stegnu.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.082
495
83
tam ko se terc po tori rola
Resnično upam, da bo žensko doletela mastna kazen, ker sta psa bila brez nagobčnika. Napadeni pes... je imel nagobčnik? Saj se ni mogel braniti, revež... To sem že enkrat videl, nekaj takega. Stric je bil na travniku, pes z nagobčnikom zraven njega. Mimo pa ena punčara z nekin rotvajlerjem. Sta se začela ravsati... smrklja itak ni vedela, kaj bi... Stric pa z držalom vil tolkel po obeh, da sta se nazadnje spustila. Če bi jaz bil, bi s špičastim delom, ne držalom. To je to, gospoda ima pse za pederisanje okoli... saj se je videlo ''pusti kužija..''.. Hudo nobel je imeti takšnega psa. Ni dolgo nazaj, se je videlo zakaj so jih imeli...

Nazadnje urejeno:

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Samo ta ženska je tudi
bonk.gif

Z dvema takima mrcinama hodi naokrog. Kot tista Zora Roter od Baričeviča...

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Sej prinašalcu sploh nč blo ni se vid da lepo ****** pol od tam,cvilu je pa itak sej vsak pes!

un s kolom je pa res usekan...dobr da ni cele hoste na psa vrgu!
rolleyes-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
To je pa zato k bi vsak mel cucka k ma pet minut casa. Pes in nasplosno zival je odgovornost. Sploh nimam zelje imet psa, ki ni solan. To je prva stvar pa se vseeno gre lahko kaj narobe. Zal pa ne vidmo kako je do tega prislo. Cucek je bil spuscen in ne bi smel bit. Je pa folk trapast, cica z vejo pa se sam ne zna naravnost stat, un s kolom isto. Prasanje kaj bi modreci nardil, ce bi prisli pravocasno. Verjetno poper, morda svinec.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.127
1.278
113
42
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Moje mnenje.. zlati prinašalc oz. njegovi lastniki so si čist sami krivi! kaj pa brez povodca rinejo okol!
rolleyes-1.gif

Sej neveš kako je do tega prišlo... Kriva je predvsem baba ki ima nevzgojena psa katera ne more hendlat

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Ne da zagovarjam, ampak tudi napadeni ni imel nagobcnika kot je videt in pazi to, bil je brez povodca. Si predstavlajs, da prinesalec zagrabi enga froca? Aja, to pa ni mozno, cucki morajo bit na povodcih in pika. Lahko teorijo zganjamo, ampak si prdstavljas, da si na mestu babe in ti prleti en cucek in enega sprovocira?

Sicer bi pa sam naredil s kolom konec, se vid da nihce nima jajc.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
rolleyes-1.gif

Sej neveš kako je do tega prišlo... Kriva je predvsem baba ki ima nevzgojena psa katera ne more hendlat

Jah ne...ni čist tko! ne rečem za enga psa,ajde drug je res mal viška ampak kle krivdo na njo valit je absurd!
Razen da je njen pes (ki je po propisu na povodcu) zagrabu druzga (k ni bil na povodcu) ne vem kaj bi zdej folk rad?
Pač začopatu ga je pa kaj! DOGS DO THAT!
rolleyes-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.127
1.278
113
42
Sej ni fore a je imel prinašalec nagobčnik ali ne, niti to da unedva psa nista imela nagobčbika Fora je samo v tem da ta ženska ni zrela za tega psa.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.127
1.278
113
42
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
rolleyes-1.gif

Jah ne...ni čist tko! ne rečem za enga psa,ajde drug je res mal viška ampak kle krivdo na njo valit je absurd!
Razen da je njen pes (ki je po propisu na povodcu) zagrabu druzga (k ni bil na povodcu) ne vem kaj bi zdej folk rad?
Pač začopatu ga je pa kaj! DOGS DO THAT!
rolleyes-1.gif

A to da ga potem še davi nekaj cajta? Nevzgojen pes je to in nič drugega

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Če bi bili argentinki korektno vzgojeni:
- 1. do tega ne bi prišlo, tudi če 5 prinašalcev skače okol.
- 2. lastnica bi obvladala psa

In ne, nevarnih pasem NI.