[psi]

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Danes sem bral nekaj o tej knijigi. Jo je že kdo prebral?
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ja, ene kolegice so jo brale in so totalno navdušene nad njo. Če si tak tip človeka, potem se ti jo splača prebrat. Je pa kar draga če se prav spomnim, vsaj 100e.

name nobena knjiga ali dohtar ne deluje, na žalost sem težko vodljiv.... če bi bil lažje vodljiv, bi mi bilo mogoče kdaj lažje v lajfu. Je pa stvar taka, da je vse v glavi.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Imam kolega na FB, ki non-stop sedaj na to psi FB stran piše neke nebuloze. Ves čas piše o nekih sanjah, deja-vujih in podobnih zadevah. Ga je zgleda kar zasvojilo. (Bluzi pa že tok, da ga bom pomoje zbrisal)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Babe, če kaj takega fantaziraš od kakšnih energij in prepletanja misli in resničnosti .... itd itd ratajo kar mokre
stupid-1.gif

Mogoče pa z razlogom bluzi
cheer.gif

Ali si ji pa res všeč, da te posluša... moram prej mag. napisat potem se bom pa skrivnostim vesolja posvetil
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.146
-8.782
113
Ta knjiga je dober test, s kom se je vredno družiti. Kdor jo kupi in ji verjame, ga lahko brez slabe vesti skenslaš
tongue-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ja to se strinjam, da nekateri ratajo kar rahlo fanatični ob branju te knjige.... sicer to zame ni razlog da bi nekoga brisal iz življenja, bi pa na FB verjetno blokiral njegove objave da se mi ne bi kazale.

Ne vem no, jaz osebno ne obsojam nobenega ki si najde svojo "vero"... marsikdo rabi to v življenju, da dobi motivacijo za borbo v tem lajfu - pa naj jo pač ima, čeprav res mal čudno izpade s svojo navdušenostjo nad to knjigo.

nisem bral te knjige, ne vem točno o čem se gre, sem si pa prebral tisti "uvod", ki ga majo na njihovi spletni strani in menim, da je to zame izguba časa in denarja.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Če ni za kindle, se jst ponavadi sploh ne lotim niti prve 3 strani :p

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
se strinjam s tabo.... ampak lej, ljudje smo si različni... eni rabijo biblijo, eni koran, eni pa drugačne zgodbice v knjigah zato, da grejo lažje skozi življenje. Noben od zgoraj naštetih me ne moti dokler mi ne začne vsiljevati svojega prepričanja preko fb al pa na kufetu.