Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Greš na igro, klik nanjo, označiš da jo imaš, pa samo vpišeš ceno. Če hočeš hitro in dost normalno prodat, jo daj na licitacijo, samo ne vem če moraš imet "alfa" status.
KSZ
Meni se je že oluščila gumirana plast na levi ročici (too much FIFA?). A je to normalno al' si moram bolj roke umivat? Se da kaj narediti glede tega? Mogoče plasti dip?
Kako je kaj ta driveclub? Ker nimam lih velik cajta nabijat in rabim eno igro, ki jo lahko pač vklopim in gasa, ker sem prvič po dveh mesecih prižgal Last of us in sem rabil 20 min, da sem pogruntal tipke
Meni je super, po spletu sicer dobiva precej mešane kritike, negativne predvsem na račun tega ker multiplayer po skoraj 3 tednih od izzida še vedno ne dela kot bi moral (težave s serverji kao...), nekateri pa trdijo da je špil preveč okrnjen, ampak to je njihov problem če so pričakovali Gran Turismo, jaz ga nisem... Grafično in zvokovno je igra vrhunska, proge so lepe, avti se dovolj različno obnašajo, tako da čista arkada ni. Za namen ki ga opisuješ ti mislim da bo odlična, izbereš avto in progo ter gasa. Priporočam.
Mene precej spominja na kakšnega izmed začetnih špilov v NFS seriji... Uživantska nažigancija brez nepotrebne navalke...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.