Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mater, to pa moram kupit, brez tega ne morem več vozit, ma kaj vozit, živet.
Dokler nisem videl te reklame, pa sploh vedel nisem, da me pas tišči, praska in nevemkajše.
Mogoče za otroke edin, da bi to človek kupil. Si ne predstavljam, da bi kakšen resen mrk poslovnež se vozil v svojem audiju pa s tem medvedkom okol ramen
Sicer je pa res, bolj za ženske ja.
Ampak mogl bi narest še kakšno blazinico al pa kej bolj fashionable, neki za odrasle pač... Kosmato blazinico črne barve recimo...
Hm, ne mi reči, da še nisi opazila, da je teh zadev polno in v vseh mogočih oblikah? Vem, da so se dobile tudi navadne črne. Meni je enkrat partner prinesel tega hudiča in je bil kričeče zelene barve pa še zajca je imel gor zataknjenega.
Drugače pa kakšna taka (nevpadljiva) zadeva pride prav pri avtih, kjer se moraš skoz stegovat, da vidiš čez stebriček in te poleti vse reže po koži.
Žal ne vem, kje se te zadeve kupijo, videla sem jih pa že vsepovsod po avtih.
Na počivališčih tisti tovornjakarji z najbolj polnimi jajci obesijo te okraske na tovornjak, da prijateljice noči vedo, kateri so na prioritetni listi...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.