Protesti v Ljubljani

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ne vem, al sem jaz tolk čuden al pa "protestniki", ki protestirajo proti Gorenaku s flajerji Gotof je, Fertik je...protetirajo navezujoč se na včerajšnje proteste v mariboru, ki so bili seveda v duhu zruši Kanglerja... oglasil se je ( pridružil ? ) tudi Jankoviæ....zdej, ali se protestira proti Gorenaku, Janši SDSsu whatever....kaj pa vašemu županu Jankoviæ ? Zdej, če protestirajo štajerci mi je zgodba nekako jasna, če pa protestirate ljubljančani....
rolleyes-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Ne mi rect, da si tudi ti zgubil kompas:)....kot Zoki, k se je sel tja pokazat.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
je dobil svojo porcijo, so ga ozmerjali z lopovom, vmes, ko je v kamere govoril, niti dokoncanti ni moral bistroumnih misli.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Se je dalo predvideti tak razvoj dogodkov. Jankoviæ bo zajahal proteste in nezadovoljstvo in se povzpel na premierski položaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Se je dalo predvideti tak razvoj dogodkov. Jankoviæ bo zajahal proteste in nezadovoljstvo in se povzpel na premierski položaj.

Pol pa bodo ulice pretesne
10.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik shift pravi:
verjetno nisi prebral 24ur ali rtvslo kjer je omenjeno tudi da so ižvižgali zokija in jakiča
v zgodnjem popoldnevu sem po radiju ujel podatek da je zborovanje kot kontra Jankoviæu in v podporo štajercem.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.657
113
56
Planet zemlja
www.posta.si

V petek 30.11.2012 ob 4:00pm.
.
VSI NA SHOD PROTI JANŠEVI VLADI,PROTI POŽREŠNIM KAPITALISTOM!

Kongresni trg
Kongresni trg, 1000 Ljubljana, Slovenia

Zdej se gre pa zares!!!
crazy1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

10.gif

In granitne kocke ne bodo dovolj...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa ni še kaj proti zokiju ?

Kaj naj vam prevedemo, kdo to v LJ organizira? Vidim po mojih FB poznanstvih, ki so aktivni v debatah/pozivih na to temo. So taki, ki ne skrivajo politične opcije. So pa na strani kmalu bivšega predsednika.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

10.gif

In granitne kocke ne bodo dovolj...

Ne bodo potrebne v tem primeru.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.929
6.977
113
Protestniki so se spopadli s policijo. Policija je uporabila solzivec in pendreke, prišle so tudi okrepitve s psi. Nekaj izgrednikov so vklenili, ostali so se razbežali.

I

Izbrisan uporabnik #488

Po Sloveniji se očitno obeta velik ples v maskah!

Če ne bi Janša prodal orožja in opreme, bi se lahko vse generacije zaščitile pred miličniki.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.929
6.977
113
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa ni še kaj proti zokiju ?

Kaj naj vam prevedemo, kdo to v LJ organizira? Vidim po mojih FB poznanstvih, ki so aktivni v debatah/pozivih na to temo. So taki, ki ne skrivajo politične opcije. So pa na strani kmalu bivšega predsednika.

Banda rdeča. Stisko ljudi v MB poskušajo obrniti v svoj prid in se še bolj zakopati v LJ?

Hvala bogu, da bo v nedeljo hud poraz na volitvah, potem pa se začne "čiščenje".