Očetov prijatelj kupuje "nov" (rabljen) avtomobil. Mene je poprosil, naj malo preko interneta povprašam, katere naj gleda. Takoj sem se spomnil na tale forum in upam, da mi boste lahko pomagali.
Torej išče se avto:
- karavan
- do 4.000€
- letnik od približno 2002 naprej
- diesel oz bencinar z nizko porabo (gospod ni ravno na zeleni veji z denarjem)
- čim bolj kvaliteten motor, oz da se avtomobil ne kvari
- zelo lepo ohranjen, tako zunanjost, kot notranjost, saj je zelo pedanten človek, ki mora imeti vse v najlepšem redu
- klima ni nujna
- zaželjeno pa je, da je avto svetle barve
Vem, da je ogromno teh postov, ko iščemo avte, pa vseeno ne vem, kje drugje bi to lahko vprašal. Razni Renault, Opel, itd forumi odpadejo, saj so večinoma preveč ozkogledi in vidijo samo eno oz nekaj znamk.
Zaenkrat mu je všeč Renault Laguna, vendar če se ne motim, so se ti v letu 2002 in 03 kar precej kvarili..
Torej išče se avto:
- karavan
- do 4.000€
- letnik od približno 2002 naprej
- diesel oz bencinar z nizko porabo (gospod ni ravno na zeleni veji z denarjem)
- čim bolj kvaliteten motor, oz da se avtomobil ne kvari
- zelo lepo ohranjen, tako zunanjost, kot notranjost, saj je zelo pedanten človek, ki mora imeti vse v najlepšem redu
- klima ni nujna
- zaželjeno pa je, da je avto svetle barve
Vem, da je ogromno teh postov, ko iščemo avte, pa vseeno ne vem, kje drugje bi to lahko vprašal. Razni Renault, Opel, itd forumi odpadejo, saj so večinoma preveč ozkogledi in vidijo samo eno oz nekaj znamk.
Zaenkrat mu je všeč Renault Laguna, vendar če se ne motim, so se ti v letu 2002 in 03 kar precej kvarili..