Da ne širim teme o 'bandi inkasantski' (tudi ni čisto primerno za tja), predlagam, da malo zberemo bedasto postavljene znake v našem okolju ali na naših poteh. Nekaj o tem je sicer že bilo, vendar če bo več tega na enem mestu, bi lahko bilo koristno še komu.
Za začetek kar obvestilni znak na začetku 'mojega' dela Pokopališke ulice:
Nekdo, ki gleda obvestilne znake in pride do sem prvič, je lahko prepričan, da vozi v 'slepo' ulico, z enim desnim odcepom. Dnevno jih je kar nekaj takšnih, predvsem tovornjakarjev iz tujine. Vendar je na koncu, kjer bi moral biti konec ceste, levi ovinek na cesto "Ob železnici" in blizu sto različnih firm. Mnenja sem, da je ta znak tukaj postavil popolni ignorant, namreč ta del ulice ni bil NIKOLI zaprt.
Za začetek kar obvestilni znak na začetku 'mojega' dela Pokopališke ulice:
Nekdo, ki gleda obvestilne znake in pride do sem prvič, je lahko prepričan, da vozi v 'slepo' ulico, z enim desnim odcepom. Dnevno jih je kar nekaj takšnih, predvsem tovornjakarjev iz tujine. Vendar je na koncu, kjer bi moral biti konec ceste, levi ovinek na cesto "Ob železnici" in blizu sto različnih firm. Mnenja sem, da je ta znak tukaj postavil popolni ignorant, namreč ta del ulice ni bil NIKOLI zaprt.