Prometne informacije!

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
A se vam zdijo koristne?
Men so kr moteče k točn vem da bodo vsako jutro naštevali iste zastoje a če je kj novga je tm itak že kolona min. 5 km
uf-1.gif

Da ne omenjam radarjev, dokler oni sporočijo so oni že na drugi lokaciji al pa poročajo o zastoju a ta cesta je pretočna več k uro že
bonk.gif

Jst k jih slišm prec menjam postajo
grin1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
S tem obveščanjem o zastojih so res tečni.
Zastoji so na relaciji Škofljica - Ljubljana, Medvode - Ljubljana, na štajerski AC od Domžal proti Ljubljani zgoščen/povečan promet. Mal po 8 uri pa ponavadi, na štajerski AC je oviran promet pred CP Kompolje/Vransko zaradi prometne nesreče/razsutega tovora.

uf-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Klasične zastoje in prepovedi za tovornjake na Valu202 povedo na koncu, tako da takrat že sam vedno premaknem gumb na "normal". Nesreče in nove prepovedi/zastoji pa so na začetku. Tak da ni panike.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Na Valu 202 je še kar v redu, parkrat sem tudi sam poklical za kakšno reč, pa so dali v eter (čeprav ne čisto takoj). Pri komercialnih radiih (na kar cilja uvodni prispevek, ker omenja radarje) se pa ne bi na nič zanašal.

Me pa moti (pa to ni krivda radiev, ampak Darsa), da se pri nam nikakor ne da slišati tudi kaj o "kvaliteti" zastojev. V Italiji zveš dolžino in predviden izgubljeni čas za zastoj 3 ure vožnje stran. Pri nam je veliki čudež, da bi obstajalo obvestilo za zastoje 30 km stran - govorim za pregrešno drage obvestilne panoje.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Edin VAL 202 je včasih koristen ostalo je pa kr neki, edin Birkotu rd prisluhnem kako komentira te zastoje
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Povsod zveš ko prideš že na kraj dogodka, tisti iz Darsa so pa itak butli. Par let nazaj sem šel po prašiče v Prekmurje, sneg padal k da se mu je odtrgal, pridem do cestninske, plačam, a baraba mi ni povedal da je par kilometrov naprej zastoj, zaradi tovornjakov. Sem cel dan porabu da sem prišel do prašičev!