PROKLETA BANDA AVTOMOBILSKA IN LUŽE

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
jezen.gif
da vam odpadejo vse gume vključno z rezervno, da vam crkne fargazar, svečke, pumpa, vam zalije bate, vam počijo bati, ne pridete skozi tehničnega, vam pade 10 kg skal na avto, se vam podre edino drevo v ulici na avto, da vam ga vsak dan opraskajo in 1 zvečer, da vam narkomanska zalega pokrade vse kar je možno, da vašega avta še cigan nebi hotu za str želez, da vas jebejo policaji non stop, da vam pes požre vozniško, da vas romuni vsakič ustavijo na avtocesti, da imate lažno vinjeto in naletite na kontrolo, da vam pade tona ometa na havbo...
OK razumem, če promet ali cesta ne dopuščata, da bi se umaknil za 1m bolj v levo ali desno pač stopiš po bremzi in upaš, da uboge pare nisi preveč zalil z usrano vodo.
Tole kar si me je pa zgodilo prejle ob 3 zjutraj je pa višek moje tolerance
jezen.gif
konc sprehoda sam še domov preoblečt in pod tuš ker smrdim kot, da sem v kanalizacijo padu.
Zdaj me pa resno zanima kolik vas je takih? Ko dobesedno znalaščto narediš.

Nazadnje urejeno:

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Ja fak,mogoče je bil nalit
crazy1.gif

Sam vozim po mestu 50 na uro in pri tej hitrosti se da ukrepat da se koga ne zalije tako kot so tebe in prijateljico...

Pa srečno
wink-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne sekiraj se prevec. mene je zalila taksna opica, pravzaprav sta bila dva mulca, ki sta se potem na vso moc rezala, medtem, ko sem v vozicku sprehajal 6 mesecnega dojencka... 4km pes od doma.

stupid-1.gif

a je sploh potrebno omenjati, da bi taprav virus kuge prisel cisto prav, da malce razredci nesnago, ki se je nabrala po 2. vojni.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jst ne vem al je folk nesposoben al tolk aroganten. Jst se prav "obsedeno" umikam tem lužam oz uživam k treba odvit
grin1.gif

Sm pa kot pešec še doskrat skor fasal, sam imam oči na cesti pa skočim stran k vidm butla k gre skor v robnik in posledično v lužo. Kaj češ, treba tut mam mislt kje s ehod, pa magar it na kontra stran ceste
smirk-1.gif
če je tam širše itd.-..

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16

jezen.gif
grem fletno s prijateljico na sprehod in meni tebi nič

uf-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Glej s svetle strani; stavim da si bo sigurno zapomnila ta zmenek in ga nebo nikoli pozabila
smile-1.gif

Ne sekiraj se, eni niti ne vidijo luže. Sicer se bol redko kam peljem z matko, če že jaz vozim, ampak
zadnjič sma sla z enim avtom pa sem bil tečen navsezgodaj in je ona vozla; ženske luž ne vidijo.
Ednostavno so preskoncentrirane na samo cesto, da luž na cesti ne vidijo, pol ko z 50km zapeljejo
v lužo, ko ji povleče volan, pa cel avto, pa zašumi po podvozju, pol so pa čist presrane; "Madonca, še mi bo volan z rok spipalo,
sem se tako ustrašla!!"
rolleyes-1.gif

In ponoči še manj, ko za začutiš da si zapeljal v lužo pa je itak že prepozno,...

Sočostvjem ob tvoji negativni izkušnji, meni se je to zgodilo kot srednješolcu, me je direkt pred šolo zalil en tovornjak
in to resnično od glave do pet, tako da sem mel mokre lase (imel sem diskmen na ušesih in ga nisem slišal), pa si me
predstavljaj 6 ur v šoli popolnoma usran,...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Včeraj sem ravno enega starega konkretno zalil... jebiga, raje zalijem nekoga kot pa da se pri 90 čelno v avtobus zapeljem ker sem se umikal luži. Namerno pa tega ne počnem.
d055.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Človek je jezen ker ni izkoristil prilike: če bi se znašel bi bejbo povabil k sebi domov posušit cunje, ta čas bi se pa pod odejo grela. Če tega ni naredil je pač upravičeno lahko jezen.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
jezen.gif
da vam odpadejo vse gume vključno z rezervno, da vam crkne fargazar, svečke, pumpa, vam zalije bate, vam počijo bati, ne pridete skozi tehničnega, vam pade 10 kg skal na avto, se vam podre edino drevo v ulici na avto, da vam ga vsak dan opraskajo in 1 zvečer, da vam narkomanska zalega pokrade vse kar je možno, da vašega avta še cigan nebi hotu za str želez, da vas jebejo policaji non stop, da vam pes požre vozniško, da vas romuni vsakič ustavijo na avtocesti, da imate lažno vinjeto in naletite na kontrolo, da vam pade tona ometa na havbo...
OK razumem, če promet ali cesta ne dopuščata, da bi se umaknil za 1m bolj v levo ali desno pač stopiš po bremzi in upaš, da uboge pare nisi preveč zalil z usrano vodo.
jezen.gif
konc sprehoda sam še domov preoblečt in pod tuš ker smrdim kot, da sem v kanalizacijo padu.
Zdaj me pa resno zanima kolik vas je takih? Ko dobesedno znalaščto narediš.

Pa ti si čuden. Ti nisi razumel namiga "od zgoraj"! To je bilo višek romantike, ti se sredi noči sprehajaš in nekdo vaju popolnoma zmoči. Odditeta domov, kje se skupaj stuširata in akcija!
grims-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Človek je jezen ker ni izkoristil prilike: če bi se znašel bi bejbo povabil k sebi domov posušit cunje, ta čas bi se pa pod odejo grela. Če tega ni naredil je pač upravičeno lahko jezen.

za malo si me prehitel. Vsi bi si tablice zapisovali in ne vem kaj še! Nobeden ni videl dobre priložnosti!
evil.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Priliko sem že izkoristil prej
smirk-1.gif
pa najprej je bilo v planu, da jo pospremim do avta pa sva šla še malo na sprehod potem pa to.
Pa pri meni ni tak problem se preoblečt pri njej pa.

Pa ne vem ali kakšen cestar bere alter ker danes je tam tisti njihov kornet zraven luknje
sprasujem se.gif
ali pa ga jaz včerja no danes nisem opazil

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
proložnost za novo akcijo! Zakaj se je problem njej spreoblečt? Pa naj počaka da se posuši in to da 3 ure dodatne akcije!
cheer.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Ker ne žvi pri men pa prišla je na qukija pismo vas bolj zanim to kot pa, da sem bil zalit.
A si mogoče pomislu, da imamo nekateri tudi šiht?

Prijavt policiji?
hysterical-1.gif

Kakšn znamka avtombila je bil? em reno al pa pežo mogoče mercedes
Barva? Bela se mi zdi mogoče sivkasta al pa je bil tolk umazan, ne vem.
Registrska? eee em em slovenska se mi zdi
smirk-1.gif