project-i

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
http://www.project-i.com/countdown/

Še malo in videli bomo kam bavarci vlagajo denar.
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.919
113
40
MB
saj če nekoga nekaj ne zanima pa si vseeno vzame čas pa gre pisat nesmiseln post glede tega ti je menda jasno da mu ni dobro v glavi
grin1.gif

še malo pa bo
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Res se je splačal countdown do dveh konceptnih slikih, ja. Res nekaj novega.
hysterical-1.gif

Če bi gledal, potem ne bi rekel, da gre za dve sliki, ampak je bila uradna predstavitev v živo. Verjetno ti je tudi tuji jezik problem, tako da težko razumeš tudi tekst, ki spremlja slikice.

Če bi zavist gorela v Sloveniji,...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to je jasno če se z nečim ne strinjaš, si faušn,.najbolj simpl. pa æe ima stvar logiko ali ne
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Ja, res, problem je v zavisti.
hysterical-1.gif

Saj je tako ali tako vseeno, to je itak Audijeva zamisel oz. koncept in na koncu so opustili projekt saj ni bil dovolj dober, BMW pa zdaj kopira oz. jemlje ostanke saj itak nima denarja niti idej za lastne inovacije
evil.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Ja, res, problem je v zavisti.
hysterical-1.gif

A, če bi pa napisal "audijev hybrid" ali MB ima novega dizla bi bilo pa boljše ali kako?

A v kakšen od tvojih postov je kaj konstruktivnega?
rolleyes-1.gif

V glavnem, če tebe ne zanima in se pač ne spoznaš v tehniko, spreglej in se vrni v teme o dizlih in o vozilih na drva itd. Tiste, ki pa tehnika in prihodnost zanima, bo pa ta projekt definitivno zanimiv, pa četudi mu znamka BMW ne diši.

PS: me zanima kaj bo na to porekla konkurenca in koliko so v zaostanku
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
čakaj malo, zdaj sem še enkrat šel gledat te strašne koncepte...ki so samo risbe, za zdaj, a to je strašna inovacija da imajo dva električna avta v načrtu? ali sem kaj pomembnega spregledal?

konkurenca, dejansko vozi in že serijsko dela takšne avte... ne ga no lomit.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Škoda, da ni prevoda v SLO, ker drugače bi še kaj razumel.

A res, kakšni pa so ti avti, ki pridejo iz serijskega proizvodnega traku pri Audi in MB?