hehe... vso srečo pri iskanju
Meni se je arm platforma ravno zato zamerila, ker preprosto in neke baze samplov, knjižnic,... vse kar bi imel, moraš ali napisat sam ali pa se pošteno namučit da najdeš. Moja izkušnja je bila ta, da se zaenkrat z armi ne bom ukvarjal, tudi zato, ker je izvedba samostojnega projekta (aka. sprogramiraš -> priklopiš napajanje -> dela) prektično nemogoča. Že šarm kot tak je smotan, ker se program ne štarta, dokler debuger (?) ne dobi impulza z usbja, potem dobiti hex iz winideje in ga spravit na samostojen procesor je pa sploh cela znanost. Ok, sej poj ko poštudiraš gre, narediš si cigotag in ciao, samo se mi vseeno zdi za začetek malo too much. Sem spisal kar nekaj, tudi uporabnih projektov, na šarmu, samo potem ko bi imel pa to samostojno, sledi pa cold shower
Saj ne pravim, za učenje je šarm super, samo to moraš vzeti kot igračo. Imaš nekaj funkcij in to je to. Zdaj se že nekaj časa ukvarjam z avr-ji (arduino) in mi je super, ker praktično kar se spomniš, imaš sample kodo nekje, vsaj kak približek, da si lahko s čim pomagaš
Lp