program za statistiko muzike

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a obstaja kakšen programček, k bi vodil statistiko kateri komadi se kdaj vrtijo. Recimo na pc mam 15.000 komadov, in seveda se jih večina ne rabi. Tko da bi pogledal v program, kateri se kolikokrat vrtijo, in uni k majo 0, bi recimo lahko izbrisal.

A me kdo razume kaj bi rad?
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tako je, v Media Library imaš tudi kategorijo Most played. Samo moraš prvo datoteke v library dodat, tiste ki jih sam naložiš v playlisto ne šteje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah to ni uredu. ker se muzika vrti tko,da se jo ročno iz my computrja vnaša... libary noben ne uporablja!

se kej drugega?

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Last.fm, se registriraš (brezplačno), downlovdaš plug-in za tvoj player in potem lahko spremljaš statistiko na svojem profilu online. Poslušane komade ti beleži tudi ko nisi online in ti jih kasneje, ko si online prenese v tvoj profil. Tam pa lahko spremljaš statistiko poslušanih komadov, artistov, albumov tudi po različnih časovnih obdobjih.

Evo za primer en profil (ta je kr velik music fanatik), da boš videl kako to zgleda.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jap...

matr, sm mislu da bo tole easy dobit! sej tud ne vem pod kaj nej na googlu iščem??

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz bi iskal pod programi, ki delajo statistiko uporabe oz. dostopanja do vseh datotek in potem narediš filter za mp3 datoteke. Ker brez library ti noben po moje ne bo delal statistike.