Program za snemat

frluga

Zelenc'
23. jan 2009
5
0
1
Preko tv kartice imam priklopljeno mini kamero z zvokom.Sedaj bi rad en program ki bi mi snemal ob določeni uri.Preko tv kartice mi zavzame 1 minuta 9MB.Preko nekega programa pa samo 5MB,ampak je brezvezni.Pozna kdo kakšen program ala videonadzor ali nekaj takega ki bi mi zavzel čim manj prostora.Rabim nujno ker mi negdo nekaj krade.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Veš, za začetek bi se lahko malo potrudil, pa nekoliko bolj razumljivo napisal (če bi bil jaz prfoks, bi ti dal cvek
evil.gif
).
Kaj pa je narobe sprogramom, ki ga imaš zraven tv tunerja? Ne omogoča urnika snemanja in nastvaljanje kodeka?
Konec koncev tudi 9mB/min sploh ni veliko (540mb na uro).

frluga

Zelenc'
23. jan 2009
5
0
1
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Veš, za začetek bi se lahko malo potrudil, pa nekoliko bolj razumljivo napisal (če bi bil jaz prfoks, bi ti dal cvek
evil.gif
).
Kaj pa je narobe sprogramom , ki ga imaš zraven tv tunerja? Ne omogoča urnika snemanja in nastvaljanje kodeka?
Konec koncev tudi 9mB/min sploh ni veliko (540mb na uro).

Ti pa odgovor bolj pismeno.Mislim da je vsem jasno da rabim program ki bi mi zavzel čim manj prostora.Potem pa ti snemaj 14 dni v tednu po 6 ur in se vrni iz tujine iz dela in buli v ekran par ur da boš vse naenkrat pregledal.Ker pač moraš vse pregledat da boš lahko vse zbrisal ker ne boš imel več prostora za drugič.
bonk.gif

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Če boš imel za video nadzor bi lahko verjetno obstajal tudi program, da ko se nič ne premika, da pač takrat ne snema in tu bi še največ prostora prišparal...samo ideja, se ne spoznam drugače na te zadeve tolk.

frluga

Zelenc'
23. jan 2009
5
0
1
Ja to bi bila dobra zadeva.Pozna kdo kakšen tak program.Blue Iris je takšen samo ni zastonj