Fantje, rabim vašo pomoč.
Iščem namreč program (brezplačen), s katerim bi lahko delal naslednje:
Izpit/anketa je sestavljena iz 15 vprašanj, ki imajo npr. 5 različnih odgovorov. Jaz pa bi rad naredil nekaj različnih verzij teh istih vprašanj, vendar v drugačnem zaporednju. Če je bil na prvem listu nekaj pod vprašanjem št. 5, bi bilo zdaj to isto na drugem listu/verziji pod vprašanjem npr. 12. Poleg tega pa tudi, da se ponujeni odgovori med sabo pomešajo. Primer:
Vpr. št. 4: Ali ste že bili v tujini?
a) nikoli
b) le v sosednjih državah
c) zgolj v Evropi
In bi mi program to spremenil v :
Vpr. št.14: Ali ste že bili v tujini?
a) zgolj v Evropi
b) nikoli
c) le v sosednjih državah
A obstaja kak program, ki bi mi to naredil? Saj če gre za par vprašanj, lahko to naredim po copy/paste/mix varianti, ker je pa vprašanj "malo morje" bi pa raje videl kakšno avtomatiko
help pliz
Iščem namreč program (brezplačen), s katerim bi lahko delal naslednje:
Izpit/anketa je sestavljena iz 15 vprašanj, ki imajo npr. 5 različnih odgovorov. Jaz pa bi rad naredil nekaj različnih verzij teh istih vprašanj, vendar v drugačnem zaporednju. Če je bil na prvem listu nekaj pod vprašanjem št. 5, bi bilo zdaj to isto na drugem listu/verziji pod vprašanjem npr. 12. Poleg tega pa tudi, da se ponujeni odgovori med sabo pomešajo. Primer:
Vpr. št. 4: Ali ste že bili v tujini?
a) nikoli
b) le v sosednjih državah
c) zgolj v Evropi
In bi mi program to spremenil v :
Vpr. št.14: Ali ste že bili v tujini?
a) zgolj v Evropi
b) nikoli
c) le v sosednjih državah
A obstaja kak program, ki bi mi to naredil? Saj če gre za par vprašanj, lahko to naredim po copy/paste/mix varianti, ker je pa vprašanj "malo morje" bi pa raje videl kakšno avtomatiko
help pliz