Program za iskanje posodobitev

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Do zdaj sem uporabljal UpdateStar, da mi je avtomatsko poiskal, če so kakšne nove verzije nameščenih programov, ampak nove verzije kar laufajo v ozadju in me ful moti (ko zaprem program moram še ugasnit proces na koncu).

Obstaja še kaj takega? Če se ne motim je ZDNet ali CNet imel včasih neki taki program.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej je zanimiva stvar tale Secunia PSI, samo skeniranje je trajalo pol ure, potem pa mi je zatežil, da Acrobat, Flash, Java in Winamp niso varni, ker niso potegnjeni iz spletne strani proizvajalca
rolleyes-1.gif
Odkod bi naj program vedel to, poleg tega pa vse potegnem dol iz uradnih strani.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za iskanje driverjev sem probal Driver Updater Pro in Intelê Chipset Device Software Production pa najdeta neki, sam zgleda da ni dobro skrekano, ker potem noče dol potegent.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Da programi niso varni, saj niso preneseni iz spletnih strani proizvajalcev. Nič ne piše, da je verzija zastarela ali kaj podobnega.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
No ja, zakaj pa si jih potegnil iz neuradnih virov ?
wink-1.gif

Meni nikoli nič takega ni javilo. (mogoče pa je finski prevod napačen ? english for the win
tongue-1.gif
)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če ti varnostni program pove, da programi niso taki, kot bi morali biti, bi bilo smiselno preveriti še s kakim drugim, da ti pove kak točno so spremenjeni. Mogoče je kaki program pripel kopijo samega sebe gor ...
wink-1.gif

Podobne teme