Program za gledanje TV preko interneta

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Živjo!
Iščem program s katerim bi lahko gledal Tv slovenijo, tudi šport z našimi komentatorji.Laptop-hdmi-Tv

Lp

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Hvala obema, že raziskujem.Kar vem so licenčne oddaje-prenosi na nacijonalki zatemnjene.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Drugače na Siolu, trenutno sem na Tirolskem čez novo leto.
nahrung002.gif

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Twin izgleda dela samo pri vklopljenem prenosu podatkov.Na wifi ne gre.Saj če bi imel samo zvok z zatemnjeno sliko bi že zelo zadovoljen.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik elth pravi:
Twin izgleda dela samo pri vklopljenem prenosu podatkov.Na wifi ne gre.Saj če bi imel samo zvok z zatemnjeno sliko bi že zelo zadovoljen.

Dela tvin brez problema na wifiju, pravkar sprobal
smirk-1.gif

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Ravno stestiral preko Opere, Mozzila je štekala.Napiše mi da je ogled nemogoč ker se nahajam izven Slovenije.Škoda

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
Citat:
Uporabnik elth pravi:

Dela tvin brez problema na wifiju, pravkar sprobal
smirk-1.gif

Super, da sem našel to temo, namreč meni tudi ne dela. Na računalniku dela, na TV-ju pa ne. Oba sta povezana prek Wi-Fi. Je pa tko, da mam Wi-Fi od enega uporabnika, uporabniški račun in geslo pa drugega. Se razumemo?
grin1.gif
Sem začel razmišljat, da s kablom povežem računalo in TV, ampak še en kabel več pri vsem tem. Brez bi bila res elegantna rešitev. Hvala.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Naljepša hvala
cheer.gif
, deluje.Enostavno in hitro.Ne vem kako sem spregledal tvoj namig par postov višje.
Lp iz Tirolske