program za daljinca

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imam zvočno kartico creative, ki ima ir daljinca, kater ima tudi tipke za upravljanje media centra od creativa. ker pa ta media center ni dovolj zmogljiv, bi rad daljinca uporabljal v katerem drugem programu.
torej rabim program, da bo znal ukaze iz daljinca pretvorit prebavljive za kater drug program (vlc ali kater drug media center)

en programček sem že sprobal, vendar ne vem al jst ne znam naštimat al program ni dober.

Girder sem jaz imel včasih za Media Player poganjat
smile-1.gif

http://www.promixis.com/

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem našu menda najnovejšo verzijo, pa probal sem še intelliremote in noben ne zna delat s creativ daljincem.
da bi ta dva programa znala delat s tem daljincem bi rabil posebej ir sprejemnik, ker ta od creativa je zgleda mal čudn.

tut na netu sem našu, da so težave pri kartici povezani preko usb-ja.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
com port že v štartu odpade ker ga prenosnik nima.
domače zadeve sem že tut sam gledal pred časom, sam sem potem rajš ati remote wonder kupil.
ker pa sem zraven zvočne dobil daljinca sem mislil kar tega uporabit, sam zgleda ne bo šlo tko lahko.
itak pa bom v kratkem nabavil http://www.usbuirt.com/ pol pa ma da dela vse:)

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
A tale program Grinder dela na Windows Media Center daljincu, ki sem ga dobil poleg računalnika? Antena je na USB.

sass

Guru
1. sep 2007
5.220
857
113
da ti bo WMC daljinec (ali katerikoli drug daljinec) delal v Girderju, boš moral v girder dodati plugin za tvoj IR sprejemnik (in ne IR daljinec). kje dobiti plugin (če sploh obstaja), ti ne morem pomagati, verjetno pri proizvajalcu IR sprejemnika. jaz uporabljam Igor-jev IR sprejemnik, avtor tega sprejemnika je bil tako prijazen in je napisal še plugin za girder. potem je zadeva simpl ko pasulj, s katerim koli daljincem (jaz uporabljam kar univerzalnega) pomeriš v IR sprejemnik, v Girderju ti zazna signal, ti nato dodeliš akcijo temu signalu. deluje v vseh programih, možno je simulirati celo combo-akcije (npr. klikanje po menijih)